Volvo Lastvagnar

Sverige

×
Volvo FL med transportskåp

Färdigspecad för just distributionskörning

Volvo Nyckelfärdig – Distribution

Volvo FL med den sexcylindriga 8-litersmotorn på 280 hk är särskilt specificerad för distributionskörning i Norden. Kraftfull, komfortabel och med utmärkt bränsle- och driftsekonomi. Lastbilen är utrustad med den rymliga Komforthytten, luftfjädring och automatisk växellåda.

Komfortabel och smidig

En rymlig och ljus hytt med ergonomiskt utformad förarmiljö och ett bekvämt insteg gör din arbetsplats komfortabel. Smidig att köra och med perfekt sikt gör körningen på trånga stadsgator säker. Det är några av de viktigaste egenskaperna hos Volvo FL. I den tysta hytten har du generösa förvaringsmöjligheter och ett mycket komfortabelt förarsäte.

Körstödsystem och bekvämlighet

Gör den skickliga föraren ännu skickligare. Och mera utvilad när arbetsdagen är slut. Den nyckelfärdiga Volvo FL är utrustad med EBS bromspaket. Den är också utrustad med ljudpaketet AUDMED med bland annat Bluetooth-anslutning för säkrare telefonhantering.

Automatisk växellåda

De smidiga yttermåtten och den automatiska växellådan gör lastbilen enkel att manövrera i stadens hektiska miljö med frekventa starter och stopp.

Luftfjädrad hjulupphängning

Luftfjädrad hjulupphängning gör körningen med lastbilen komfortabel i alla lägen. Ekipaget blir stabilt och skonsamt för godset. Nivåregleringen gör det lätt att anpassa fordonet efter lastens vikt och lastbryggans höjd.

PLS skåp

Skåpet har öppningsbar sida och 2 000 kg bakgavellift från Zepro. Det har helsvetsade hörn, vilket ger hög hållbarhet och täthet. Dörrhållaren gör att godset inte skadas, den är helt dold i kantlinan. En takskena ger smidig dörröppning med full inlastningshöjd. Kajstopp skyddar skåpet samt nedre gångjärn vid en påkörning mot kaj. Lastlåsskenorna är konstruerade för tuff surrning och har en profil som skyddar nitskallarna.

Möjligheten att få fram lastbilar med kort leveranstid är avgörande för oss.

VILL DU VETA MER OM VOLVO NYCKELFÄRDIG?

Vi finns på 96 platser i Sverige. Din Volvoåterförsäljare svarar gärna på dina frågor.