Individuella, skräddarsydda tjänster med en personlig touch

Anpassad för din lastbil

Svåra driftförhållanden leder till ökat slitage på lastbilen. Ju kortare körsträcka, desto mindre slitage. Så det som passar en lastbil passar inte nödvändigtvis en annan. Vi ser över dina behov, hur lastbilarna används och hur din verksamhet ser ut och tar fram en personlig serviceplan som ger din lastbil precis den servicenivå den behöver, varken mer eller mindre.

Volvo Guldavtal

Mindre att tänka på

En serviceplan ger dig full koll på serviceschemat och kommande reparationer. Ett serviceavtal är snäppet bättre. I våra Blå-, Silver- och Guldavtal ingår allt från förebyggande underhåll till kompletta lastbilsreparationer, vilket ger dig maximal kostnadskontroll. Och tecknar du ett Volvo Guldavtal för din Volvo FM eller Volvo FH får du inte mindre än 100 procent tillgänglighet.

Se alla fördelarna med Volvo Guldavtal

Serviceplanering i praktiken

Steg 1: information.
Serviceplaneringen börjar med att vi matar in lastbilens exakta specifikationer, användning och årliga körsträcka samt information om verksamheten i vårt system. 

Steg 2: identifikation.
Efter att ha testat hur olika serviceintervall påverkar lastbilens tillgänglighet bestämmer vi rätt underhållsnivå för din lastbil.

Steg 3: planering.
Vi använder dina data för att ta fram en individuell serviceplan som anger när lastbilen behöver service och exakt vad som behöver åtgärdas. Det ger dig en bra överblick över kommande service.

Steg 4: service.
När tidpunkten för den inbokade servicen närmar sig kontaktar vi dig i god tid för att underlätta vagnparksplaneringen. 

Steg 5: finjustering.
När lastbilen är inne på verkstaden ser vi över behoven och optimerar serviceplanen så att du alltid får ut maximalt av din lastbil och vagnpark.

Faktablad Volvo Serviceplanering

Läs mer om Volvo Service Point Online som är ett enkelt sätt för dig att ha ordning på dina kostnader och serviceplaner. Ladda ner faktablad(PDF, 2.2 MB)
Sök efter en återförsäljare

I samråd med dig

Din lokala Volvoåterförsäljare tar kostnadsfritt fram en serviceplan åt dig och svarar på alla dina frågor.

Sök efter en återförsäljare