Lastvagnar

Dynafleet

Vagnparkshantering

Beslut med precision. Det är vad Dynafleet handlar om. När som helst kan du se exakt plats och status för dina förare, lastbilar och vagnparksresurser. Och få kvalitetsinformation som gör att du kan planera och analysera din verksamhet. Inte nog med det – Dynafleet visar också var ditt fokus behövs bäst. Är du redo att sätta igång?

Senaste pressmeddelandet

Latest Press Release

Så fungerar det

Ett komplett system – för alla plattformar

Dynafleet ger dig tillgång till unika och ytterst användbara uppgifter om din Volvolastbil. Dynafleet kan även eftermonteras i lastbilar av andra märken, vilket underlättar om du har en blandad vagnpark.

Du kan välja vilka av de fyra tjänsterna du vill – eller allihop. Varje tjänst erbjuds till en fast månadskostnad där alla avgifter för internationell kommunikation ingår.

Enkel montering

Hårdvaran kan vara fabriksmonterad eller eftermonteras av din Volvoåterförsäljare. Det behövs ingen extra programvara. Logga bara in på Dynafleetportalen för att uppdatera dig om vagnparken. Eller håll koll från din mobiltelefon eller surfplatta.

Information och lagring

Information om fordonet och föraren skickas till Dynafleet-databasen, där den analyseras och presenteras för dig i tydliga rapporter. Kontoret och föraren kan kommunicera via textmeddelanden. Du kan också integrera Dynafleet i dina order- och faktureringssystem.

Ett perfekt paket

Din lokala Volvoåterförsäljare hjälper dig gärna att hitta ett Dynafleet-paket som passar din verksamhet.