Lastvagnar

Håll dig i framkant med våra uppkopplade tjänster för vagnparkshantering

Möjligheterna är oändliga. Det blir enklare att hantera din vagnpark och dina transporter. Du kan övervaka lastbilarnas skick och spara bränsle. Och mycket mer. Du kommer åt alla våra digitala tjänster via Volvo Connect-portalen. Resultatet är en mer effektiv och lönsam daglig drift – och sinnesfrid att fokusera på det som verkligen är viktigt: att ta hand om dina kunder.

Har du inte Volvo Connect än? Be din återförsäljare att hjälpa dig redan idag.

Fördelar

Undvik oplanerade stopp.

Minska bränsle- och energiförbrukningen.

Följ lagstiftningen.

Spåra och hantera dina resurser.

Förbättra informationsflödet.

Minska pappersarbetet.

Volvo Connect

Volvo Connect är en portal som ger dig tillgång till digitala tjänster, dokument och verktyg som kan effektivisera din transportverksamhet. Be din återförsäljare att skapa ditt konto och logga in för att börja utforska en värld av tjänster som håller dig ett steg före.

 

Läs mer

Tillgänglighet

Våra uppkopplade tillgänglighetstjänster håller din verksamhet i rörelse. Du kan övervaka dina däck, batterier och andra kritiska komponenter i realtid för att förhindra oplanerade stopp. Optimera verkstadsbesöken med en serviceplan som är skräddarsydd för din lastbils faktiska användning. Och få vägassistans dygnet runt var du än är.


Tillgänglighetstjänster

Bränsle- och energieffektivitet

Våra tjänster för bränsle- och energieffektivitet hjälper dig att minska förbrukningen, minska kostnaderna och minimera ditt miljöavtryck. Oavsett om det handlar om att effektivisera din vagnpark eller att förbättra förarnas effektivitet.


Bränsle- och energieffektivitet

Kör- och vilotider

Förartider gör det enkelt att följa vägarbetstidslagen och EU-lagstiftning som reglerar kör- och vilotider. Tjänsten visar vilka förare som är tillgängliga för nya uppdrag och ger dig proaktiva varningar.


Kör- och vilotider

Let's connect!

Är du redo att börja med Volvo Connect? Eller har du en fråga om en tjänst? Din lokala Volvoåterförsäljare kan hjälpa dig.