Volvo Lastvagnar

Sverige

×
Full koll med Dynafleet

Dynafleet

Vagnparkshantering

Beslut med precision. Det är vad Dynafleet handlar om. När som helst kan du se exakt plats och status för dina förare, lastbilar och vagnparksresurser. Och få kvalitetsinformation som gör att du kan planera och analysera din verksamhet. Inte nog med det – Dynafleet visar också var ditt fokus behövs bäst. Är du redo att sätta igång?

Bränsle och Miljö

Vem är din mest bränsleeffektiva förare? Och vem behöver mer utbildning och support? Tjänsten Bränsle och Miljö besparar dig tid genom att analysera dina fordons- och förardata. Den visar var det finns möjlighet till besparingar och hjälper dig att minska koldioxidutsläppen.

Börja spara med Bränsle och miljö

Förartider

Dynafleet hjälper dig att hålla koll på förarnas aktiviteter. Du ser direkt vilka förare som är bäst lämpade för nya uppdrag och får meddelanden för att säkerställa att lagstiftningen om förartider efterlevs. Samtidigt minskar du det administrativa arbetet eftersom du kan ladda ned färdskrivardata automatiskt.

Läs mer om Förartider

Meddelanden

Snabb, säker och kostnadseffektiv. Tjänsten Meddelanden ser till att du alltid kan kontakta lastbilen från kontoret. Det förhindrar kostsamma missförstånd och underlättar när du behöver förse föraren med information om uppdraget när han eller hon är ute på vägen. Du kan kommunicera med dina lastbilar så mycket du vill – oavsett var de befinner sig.

Upptäck tjänsten Meddelanden

Positionering

Nu slipper du ringa och fråga eller gissa dig fram. Positioneringstjänsten visar vad du behöver veta. Tjänsten visar allt från lastbilens aktuella position (ner på gatunivå) till detaljerad information om föraren, lastbilens hastighet, last och fordonstyp. Du kan även använda den till ruttplanering för ökad lönsamhet.

Utforska tjänsten Positionering

Dynafleet-appen – direkt åtkomst till vagnparken

Dynafleet-appen – direkt åtkomst till vagnparken

Håll ett ständigt öga på viktiga data. Ladda ner Dynafleet-appen och skaffa dig full koll på vagnparken, bränsleförbrukningen och förarna via din smartphone eller surfplatta.

Läs mer

Så fungerar det

Ett komplett system – för alla plattformar

Dynafleet ger dig tillgång till unika och ytterst användbara uppgifter om din Volvolastbil. Dynafleet kan även eftermonteras i lastbilar av andra märken, vilket underlättar om du har en blandad vagnpark.

Du kan välja vilka av de fyra tjänsterna du vill – eller allihop. Varje tjänst erbjuds till en fast månadskostnad där alla avgifter för internationell kommunikation ingår.

Enkel montering

Hårdvaran kan vara fabriksmonterad eller eftermonteras av din Volvoåterförsäljare. Det behövs ingen extra programvara. Logga bara in på Dynafleetportalen för att uppdatera dig om vagnparken. Eller håll koll från din mobiltelefon eller surfplatta.

Information och lagring

Information om fordonet och föraren skickas till Dynafleet-databasen, där den analyseras och presenteras för dig i tydliga rapporter. Kontoret och föraren kan kommunicera via textmeddelanden. Du kan också integrera Dynafleet i dina order- och faktureringssystem.

Ett perfekt paket

Din lokala Volvoåterförsäljare hjälper dig gärna att hitta ett Dynafleet-paket som passar din verksamhet.