Lastvagnar

Volvo Selected 
Välj en begagnad lastbil du kan lita på


Att köpa lastbil är en stor investering och du måste kunna vara säker på att du gjort rätt val. När du väljer en lastbil från Volvo Selected vet du att den är noggrant testad och uppfyller samma höga krav på kvalitet, prestanda och säkerhet som våra nya lastbilar. In i minsta detalj.


Du får samma support och service som när lastbilen var ny. Våra certifierade mekaniker använder enbart Volvo Originaldelar och har tillgång till all specialutrustning samt alla diagnosverktyg och system som behövs för att hålla din lastbil i bästa möjliga skick.

Varför köpa en begagnad lastbil från Volvo Selected? 

Vi är branschexperter

Volvo Selected är ett officiellt erbjudande från Volvo Lastvagnar – ett av de största och mest betrodda varumärkena i världen när det gäller tunga lastbilar.

Omfattande servicenätverk

Vi erbjuder kvalitetstjänster inom vårt omfattande nätverk av återförsäljare som verkar i fler än 30 länder i Europa.

Kvalitetssäkrade

Din lastbil måste vara tillförlitlig och alltid i körklart skick. Därför använder vi enbart kvalitetsreservdelar från Volvo Originaldelar, och all service utförs av skickliga Volvomekaniker.

På volvoselected.com hittar du ett brett utbud av lastbilar, både Volvolastbilar och andra märken. Gå till volvoselected.com för att ta del av våra senaste erbjudanden.