Lastvagnar

HYRA LASTBIL - RING 0771-84 28 00

Behöver ditt företag extra kapacitet? Här hittar du all information du behöver om att hyra lastbil hos oss. Boka din lastbil direkt på telefonnummer 0771-84 28 00. Observera att vi endast hyr ut till företag.

Du kan hyra lastbil på följande orter: Borlänge, Borås, Gävle, Göteborg, Halmstad, Helsingborg, Hässleholm, Karlstad, Lidköping, Malmö, Markaryd, Norrköping, Stockholm, Sundsvall, Umeå, Uppsala, Varberg, Västerås, Växjö, Åmål och Örebro.

Bra att veta när du hyr lastbil

  • För att hämta ut en hyrbil ska giltigt körkort uppvisas för det aktuella fordonet.
  • Samtliga hyrlastbilar över 3,5 ton är utrustade med digital färdskrivare.
  • Våra lastbilar är i första hand avsedda för användning inom Sverige. För körning utanför Sverige krävs särskild överenskommelse.
  • Trängselskatter, vägtullar, infrastrukturavgifter m.m. faktureras separat i efterhand.
  • Allmänna hyresvillkor hittar du på kontraktet.
  • OBS! Vi hyr endast ut till företag.

Hyrlastbilar för dina behov

Anläggningsarbete? Sophämtning? Distribution? Vi har en bred hyrlastflotta med ett stort antal lastbilar och modeller som gör det enkelt för dig att hitta rätt lastbil till ditt uppdrag – oavsett om det gäller distribution, fjärrtransporter, anläggning eller specialfordon till t.ex. renhållning och skogstransporter. Välj gärna till smarta tjänster såsom Dynafleet – vårt vagnparkssystem. Det kan hjälpa dig att spara både tid och pengar.

Kvalitet som du kan lita på

Alla våra hyrlastbilar är nya eller nästan nya. Och vi kompromissar aldrig med service och underhåll. Bränsleeffektiviteten är enastående och säkerheten inbyggd. Det är ett rent nöje att köra dem tack vare våra nya intelligenta växellådor, de förbättrade köregenskaperna och den genomtänkta komforten.

Allt ingår

Du kan hyra lastbil från en dag upp till ett år. Och det behöver inte vara dyrt att välja det bästa alternativet. Dagspriset blir lägre ju längre tid du hyr lastbilen. Försäkring, skatt, service och reparationer ingår, så allt du behöver göra är att fylla tanken och trampa på gasen.

Ta hand om din verksamhet

Kontakta din lokala återförsäljare om du är intresserad av våra tjänster. Här hittar du din lokala återförsäljare.