Lastvagnar

Förenkla administrationen

Med tjänster i Volvo Connect kan du effektivisera din administration och få stöd att följa EU-lagstiftningen, till exempel genom automatisk kopiering av förarkort och färdskrivare.

 

Fördelar

Håll koll på din förares aktivitet enligt lag.

Få proaktiva varningar innan en överträdelse inträffar.

Ladda ned färdskrivardata automatiskt.

Förartider

Förartider gör det enkelt att följa vägarbetstidslagen och EU-lagstiftning som reglerar kör- och vilotider. Tjänsten visar vilka förare som är tillgängliga för nya uppdrag och ger dig proaktiva varningar. Med tjänsten Förartider kan du snabbt och effektivt ladda ned färdskrivardata när du sitter på kontoret, oavsett var lastbilen och föraren befinner sig. Det gör det lätt att hålla statistiken uppdaterad. De manuella och tidskrävande nedladdningsprocesserna är ett minne blott.

Automatiska dagliga fjärrnedladdningar av färdskrivardata förenklar administrationen och minskar riskerna att missa en nedladdning.

Snabb åtkomst i Volvo Connect-appen

Förartider kan också nås via Volvo Connect-appen. Detta ger både vagnparksansvariga och förare ett snabbt och enkelt sätt att följa upp förarnas aktiviteter och se hur mycket tid som återstår av deras arbetsdag.

Enkelt, tydligt och helt enligt lagkraven

Förartidsregler, arbetstider, vilotider och mycket annat … Tjänsten Förartider övervakar alla aktiviteter och visar viktig information på skärmen och i förarnas aktivitetsrapporter. Förartidsstödet i hytten hjälper föraren att följa lagstiftningen för kör- och vilotider.

Let's connect!

Är du redo att börja med Volvo Connect? Eller har du en fråga om en tjänst? Din lokala Volvoåterförsäljare kan hjälpa dig.