Vi byggde din lastbil. Låt oss bevara dess värde.

DU HAR SATSAT PÅ EN LASTBIL med exceptionellt god prestanda som dessutom går att utveckla allteftersom Volvo Lastvagnar utvecklar nya lösningar och mer sofistikerad programvara. Säkra den utvecklingsmöjligheten genom att låta oss ta hand om service och underhåll.

Volvo FH på landsväg

VI SIKTAR PÅ 100 % PRODUKTIVITET

Kommunikationen, eller uppkopplingen, mellan din lastbil och oss gör det möjligt för din Volvoverkstad att upptäcka behov innan de ens uppkommer. För dig innebär det färre reparationer och oplanerade driftsstopp, och därmed fler debiterbara timmar på vägen. Snart kommer det proaktiva underhållet att vara det enda underhållet.

SERVICE OCH UNDERHÅLL SOM BYGGER Và RDE

SERVICE SOM BYGGER VÄRDE

Vi byggde din lastbil och därför är det också vi som kan underhålla den bäst. Vi kan se till att den alltid presterar på topp, och utveckla dess höga prestanda med hjälp av våra avancerade uppdateringar. Vi har vad som krävs – mekaniker med 100 % uppdaterad kunskap och verkstäder med de allra senaste verktygen, databaserna och diagnostikverktygen.

Volvoverkstad

Vi finns alltid nära dig

Volvo Lastvagnar har Nordens största servicenätverk. Vi finns på 96 platser runt om i Sverige med generösa öppettider och dygnet-runt-jour för att kunna hjälpa dig var och när du än behöver oss. Vår uppgift är att hjälpa dig behålla ditt försprång.

Mer från Volvo Originalservice

VI VILL GÖRA ALLT FÖR ATT du ska få ut mesta möjliga av din lastbil. Vi har tjänsterna och produkterna som hjälper dig sänka kostnaderna och öka produktiviteten.

Volvo Serviceavtal

Volvo Serviceavtal

Med Volvo Serviceavtal ger du din lastbil bästa tänkbara service och dig själv större möjligheter att fokusera på ditt företags utveckling. Vi hjälper dig att planera och utföra underhåll som håller din lastbil i trim med minsta möjliga inverkan på ditt körschema. Välj mellan Blåavtalens välplanerade underhåll, Silveravtalets utökade trygghet och Guldavtalet som garanterar att du kan vara i drift all den tid du önskar.

Läs mer om Volvo Serviceavtal >

Volvo Originaldelar

Volvo Originaldelar

Volvo Originaldelar är tillverkade och testade för att göra just din lastbil så bra som möjligt. Välj dem så kan du vara säker på att din Volvo förblir en Volvo.

Läs mer om Volvo Originaldelar >

Volvo Serviceplanering

Volvo Serviceplanering

Med Volvo Serviceplanering minimerar du risken för dyra och oväntade driftsstopp. Vi lägger planen som tryggar underhållet i tid – helt gratis.

Läs mer om Volvo Serviceplanering >

Volvo Action Service

Volvo Action Service

Volvo Action Service är vår vägassistans som rycker ut om du behöver. Var som helst och när som helst. Vi hjälper dig.

Läs mer om Volvo Action Service >

En partner. Ett stopp.

One Stop Service

Våra 96 anläggningar är experter på din Volvo. Men vi kan så mycket mer. Vi kallar det One Stop Service. Vi tar hand om den kompletta lastbilen – hela vägen. Service och reparationer av lastbil, påbyggnad och släp vid samma tillfälle. För din trygghet och effektivitet. Utvalda verkstäder hanterar även service av tung kyla samt levererar, inspekterar och provar dina däck.

Volvo Nyckelfärdig

Volvo Nyckelfärdig

Service och reparationer av lastbil och påbyggnad. Vi tar hand om den kompletta bilen – hela vägen. Tryggt.

Läs mer om Volvo Nyckelfärdig
Släp

Släpservice

Vi tar hand om service och reparationer på ditt släp. Du kan också teckna Volvos serviceavtal för ditt släp. Kostnadskontroll och maximal tillgänglighet för dig. Enkelt.

Läs mer om släpservice
Däck

Optimerad service för däck

Genom kontinuerlig kontroll av däcktryck och axelinställningar minskar vi risken för stillestånd på grund av däckhaverier. Vi sänker din totalkostnad för däck på bil, släp och trailers. På utvalda orter kan du även köpa däck eller teckna däckavtal.

Läs mer om däckservice
Två års garanti på monterade originaldelar

Två års garanti på monterade originaldelar

Den höga kvaliteten har gett oss möjlighet att både förlänga garantitiden och utöka omfattningen till marknadens starkaste garantipaket. Två års garanti gäller Volvo Originaldelar som monterats i en Volvoverkstad efter 1 januari 2018. Garantin omfattar reservdelen, monteringskostnaden för garantidelen samt assistenshjälp.

Den nya 2-årsgarantin är en ny nivå av bekymmersfrihet. Vi på Volvo tar hand om både dig och dina fordon på allra bästa sätt. Effektivt, säkert och enkelt.

Några röster om Volvo Originalservice

HÖR NÅGRA AV VÅRA KUNDER BERÄTTA om hur de bygger sina verksamheter med hjälp av Volvo Originalservice. Och få en inblick i hur våra duktiga mekaniker arbetar för att serva dig.

Marcus Larsson - Volvo-mekaniker

Tredje generationens mekaniker

Marcus Larsson är Volvo-mekaniker, precis som sin pappa och farfar. Produkten och tekniken har utvecklats, men passionen och stolheten för yrket är lika stor nu som då.

Johan Fredén - mekaniker på Rejmes Lastvagnar i Örebro

”Om det finns nån vanlig arbetsdag, det är tveksamt”

Johan Fredén har jobbat som mekaniker i Örebro i 15 år. Han vet vad som krävs för att klara av ett varierande jobb med produkter och teknik som är i ständig utveckling. Intresse, nyfikenhet och mod är avgörande.

Johan Bergström på Hedesunda Frakt

"Inte en minuts extra stillestånd"

Johan Bergström på Hedesunda Frakt låg hemma sjuk och hade inte koll på att batterierna i lastbilen höll på att ladda ur på grund av att kylskåpet stod på. Då blev han uppringd av sin Volvoåterförsäljare som hade uppmärksammat situationen. Ett uppskattat samtal som förhindrade ett kostsamt lastbilsstillestånd.

Rydell & Quick rockar alltid

Rydell & Quick rockar alltid

56 000 låtar live, 155 000 mil på turné, 5 000 konserter – Rydell & Quick är förmodligen Sveriges mest turnerande liverockband. Christer Rydell och Malin Quick är ute på vägarna sommar som vinter, 250 dagar om året. Så har deras vardag sett ut i över 25 års tid.

VT

Överlägsen service

Kontakta din lokala Volvoåterförsäljare för att få den service som du, din lastbil och din verksamhet förtjänar.

Sök efter en återförsäljare