Lastvagnar

Behåll kontrollen över din vagnpark

Våra tjänster för resurshantering samlar alla dina lastbilar och släpvagnar i Volvo Connect – så att du kan kontrollera deras status i realtid, ta emot varningar och aviseringar, följa upp dina genomförda verkstadsbesök och se alla besök som du har planerat.

Fördelar 

Få en överblick över hela din vagnpark i realtid.

Få varningar och meddelanden om till exempel däcktryck.

Håll koll på färdskrivarnas 2-årskontroller. 

Se dina serviceplaner och bokade verkstadsbesök.

Hitta information från genomförda verkstadsbesök. 

Se varningar och larm i fordonens instrumentkluster från kontoret.

 

Vagnparksöversikt

Få omedelbar överblick över hela din vagnpark och kontrollera statusen för varje enskild resurs i realtid. Du får en sammanställning av alla lastbilar, släp, påyggnationer, utrustning och serviceavtal samt de tjänster som du valt att använda i Volvo Connect. Vagnparksöversikt ingår som standard i Volvo Connect.

Data från Transportstyrelsen

Volvo Connect kan kopplas ihop med andra system och applikationer. Till exempel hämtas information om dina lastbilar och släp från Transportstyrelsen. Då kan du snabbt och enkelt se om de är besiktade och skattade. Volvo Connect visar även besiktningsdatum för alla dina fordon, eventuella körförbud och fordonssstatus samt när det är dags för nästa inspektion av färdskrivaren. Information fån Transportstyrelsen ingår som standard i Volvo Connect.

Let's connect!

Är du redo att börja med Volvo Connect? Eller har du en fråga om en tjänst? Din lokala Volvoåterförsäljare kan hjälpa dig.