Lastvagnar

Snabbt tryggt enkelt

Volvo Nyckelfärdig ger dig en komplett transportlösning. Välutrustad lastbil med rätt påbyggnation inklusive service och garantiåtagande. Allt hanteras via din Volvoåterförsäljare. Kort och gott kan man säga ”All inclusive”. Du får ett väl anpassat ekipage för dina transportuppdrag. 

Volvo Nyckelfärdig - Fjärr

Upptäck lastbilarna

Volvo Nyckelfärdig - Timmer

Upptäck lastbilarna

Volvo Nyckelfärdig - Distribution

Upptäck lastbilarna

Volvo Nyckelfärdig - Anläggning 

Upptäck lastbilarna

En kontakt – snabb leverans

Du får full trygghet och support från en kontakt, din Volvoåterförsäljare. Tack vare vårt förbestämda grundutbud av nyckelfärdiga bilar kan vi korta ledtider och säkra upp en snabb leverans. En mycket god grund för flexibilitet i din verksamhet.

Flexibelt

Du har tillgång till stort utbud av tillval och extra tillbehör. Börja med vårt grundförslag och addera på efter ditt behov. Därutöver erbjuder vi alla våra tjänster för maximal trygghet och tillgänglighet. En nyckelfärdig lastbil kan bli den bil som du själv väljer, men den kompletta grunden är alltid en stark utgångspunkt.

Garanti och service på hela ekipaget

Volvo Nyckelfärdig är lastbilar som är lätta att både köpa och äga så att du kan ägna dig åt det du är bra på – effektiva transporter. Därför tar din Volvoåterförsäljare hand om hela fordonet och sköter underhåll, reparationer och påbyggnationer. Vi är också din kontakt när det gäller  garantifrågor. Väljer du Volvo Serviceavtal tar vi hand om allt från förebyggade underhåll till reparationer. Våra Blå-,  Silver- och Guldavtal är möjliga att teckna för hela ekipaget. Välkommen in att prata med din Volvoverkstad om vad som ingår i serviceavtalet för just din Volvo Nyckelfärdig.

Möjligheten att få fram lastbilar med kort leveranstid är avgörande för oss.

Köpa eller leasa

Eftersom vi har ett nära samarbete med transportbranschen har vi full förståelse för din verksamhet och de fordon och den utrustning som du arbetar med. Vare sig du väljer att köpa, hyra eller leasa kan vi erbjuda dig finansieringsmöjligheter som gör din verksamhet än mer konkurrenskraftig.

Volvo Lastbilslån är det självklara valet för kunder som vill äga sina fordon från början utan att betala kontant.

Volvo Lastbilslease ger dig en trygg och bekymmersfri finansiering till en låg månadskostnad. I leasingkostnaden ingår ett komplett service- och reparationsavtal där Volvo ansvarar för bilens skick. Enklare kan det inte bli.

Volvo Finansiell Lease är en bekväm finansieringsform som ger dig full kontroll över affären. Vid leasingperiodens slut har du möjlighet att betala det restvärdet som står i kontraktet, alternativt förlänga avtalet.

Läs mer om våra finansiella lösningar

Enklare administration

Lastbil som levereras komplett med påbygge och service från ett och samma ställe. Du behöver bara en kontakt – din Volvoåterförsäljare. Det innebär också att du bara får en faktura från ett och samma ställe. Tidsbesparande för dig. Och enkelt.

Försäkring

Hos din återförsäljare får du hjälp med att hitta en komplett försäkringslösning för både ditt fordon och din verksamhet. Vi erbjuder även unika paket med både försäkring och finansiering, som t ex Volvo Lastbilslån med Trygghetsförsäkring, en försäkring som blir din utan extra kostnad när du väljer att finansiera ditt fordon genom avbetalningslån.

VILL DU VETA MER OM VOLVO NYCKELFÄRDIG?

Vi finns på 96 platser i Sverige. Din Volvoåterförsäljare svarar gärna på dina frågor.