Volvo Lastvagnar

Sverige

×
Kvalitet spelar roll

Kvalitet spelar roll

Volvo Originaldelar – nu med två års garanti på monterade delar

Våra delar jobbar hårdare

Volvo Originaldelar är inte bara kvalitetssäkrade. De är utformade och tillverkade enligt våra specifikationer och kompromisslösa standarder. De genomgår hårda tester och passar perfekt. Du kan känna dig helt trygg med att de håller vad de lovar. 

Rätt reservdelar är aldrig långt borta

Rätt del. På rätt plats. I rätt tid.

Vårt nätverk av verkstäder täcker in 140 marknader världen över, så reservdelar och hjälp finns alltid inom nära räckhåll om du får stopp ute på vägen. Med hjälp av Volvos avancerade logistiksystem kan vi alltid hitta rätt delar åt dig och leverera dem både snabbt och effektivt.

Din tillgänglighet – vår prioritet

Tillgång till delar i 15 år efter produktionsstopp

Oavsett vilken Volvolastbil du kör eller när du köpte den är vi måna om att du ska ha så hög tillgänglighet som möjligt. Därför tillverkar vi alla viktiga delar i minst 15 år efter att modellen har gått ur produktion.

Volvo Originaldelar – 2 bekymmersfria år

Våra delar är alltid originaldelar och vi är så säkra på kvaliteten att vi ger två års garanti på monterade delar. 

Om en del skulle gå sönder under de första två åren på grund av ett garantifel reparerar eller ersätter vi den.

Den tvååriga garantin på monterade delar för Volvo Originaldelar gäller när arbetet utförs av en auktoriserad Volvoverkstad. I garantin ingår reparation eller byte av delar. Och även åtgärdande av följdskador.

Volvo Bytesdelar

Känn dig lika trygg som med Volvo Originaldelar men till ett reducerat pris – och minska samtidigt din påverkan på miljön.

Gör rätt val

Volvo Originaldelar levereras och monteras av experter som ser till att allt går rätt till. Och din lokala Volvoåterförsäljare hjälper dig på vägen.