Lastvagnar

Volvo Originaldelar 

Acceptera inget annat än Volvo Originaldelar för att få den tillgänglighet, tillförlitlighet och prestanda du förväntar dig av en Volvolastbil. De är konstruerade för att passa din lastbil perfekt. De är tillverkade enligt våra kompromisslösa standarder. De testas dessutom på samma sätt som våra lastbilar – inte bara i våra laboratorier, utan även i våra omfattande fälttestprogram som täcker ett stort antal körförhållanden från arktisk kyla till ökenhetta. Du får med andra ord garanterad kvalitet. När delarna monteras vid någon av våra auktoriserade verkstäder omfattas de dessutom av vår tvååriga garanti för monterade delar. Allt för att ge dig den sinnesro du förtjänar.

Rätt del, på rätt plats, i rätt tid.
 

Volvo Originaldelar finns tillgängliga via både vår reservdelsbutik på nätet och din lokala återförsäljare. Vårt nätverk av återförsäljare och verkstäder omfattar 130 marknader över hela världen. Det gör att reservdelar och hjälp alltid finns nära till hands om du råkar ut för ett stopp ute på vägen. Våra effektiva logistiksystem säkerställer dessutom att du får den reservdel du behöver, när du behöver den.

Leverans av reservdelar under 15 års tid
 

Oavsett vilken Volvolastbil du kör eller när du köpte den är vi måna om att du ska ha så hög tillgänglighet som möjligt. Vi tillverkar därför alla viktiga reservdelar under minst 15 år efter att vi har slutat tillverka en modell.

Garanti för monterade delar
 

Volvo Originaldelar omfattas av två års garanti för monterade delar. Om en reservdel går sönder under de första två åren på grund av ett garantifel reparerar eller ersätter vi den. Garantin gäller när arbetet utförs av en auktoriserad Volvoverkstad. I garantin ingår reparation eller byte av delar. Och även åtgärdande av följdskador.

Volvo Bytesdelar

Känn dig lika trygg som med Volvo Originaldelar men till ett reducerat pris – och minska samtidigt din påverkan på miljön.

Gör rätt val

Volvo Originaldelar levereras och monteras av experter som ser till att allt går rätt till. Och din lokala Volvoåterförsäljare hjälper dig på vägen.