Lastvagnar

Volvo Lastvagnars kompletta produktprogram

Med vårt breda utbud av drivlinor och vårt ännu bredare modellsortiment finns det alltid en Volvolastbil som passar dina behov. Lär känna dem alla här.

  Vårt produktprogram. Nu ännu större.

  Lär känna våra lastbilar och se hur vi kan skräddarsy dem för dina behov. Oavsett om du verkar inom fjärrtransporter, anläggningskörningar eller någon annan bransch är det här du hittar din nästa lastbil. Ta en titt på motorer, chassier och hytter och gör en djupdykning ner i detaljerna.

   

  Upptäck våra lastbilar

  Eldrivna lastbilar

  Våra ellastbilar avger inga avgasutsläpp och har dessutom lägre ljudnivåer och mindre vibrationer. De gör transporterna renare och tystare – och förbättrar förarnas arbetsmiljö.

   

  Upptäck våra ellastbilar

  Gasdrivna lastbilar

  Är du på jakt efter en lösning med lägre miljöavtryck, hög prestanda och lång räckvidd? Utforska våra gasdrivna lastbilar. De finns för allt från avfallshantering till fjärrtransport och drivs av flytande naturgas (LNG) eller komprimerad naturgas (CNG) – som produceras från biogas eller naturgas beroende på tillgänglighet.

   

  Upptäck våra gasdrivna lastbilar

Funktioner

Titta närmare på några av de funktioner och innovationer som kan göra din lastbil mer produktiv, säker och energieffektiv. Lär dig mer om hur en Volvolastbil kan anpassas efter dina utmaningar.

Skräddarsy din nästa lastbil

Anpassa och designa en lastbil som är idealisk för dina behov.

Är det något du undrar över?

Din lokala Volvoåterförsäljare svarar gärna på dina frågor. Ring, titta förbi eller be dem komma och hälsa på dig.