Ditt lastbilsmagasin på nätet

Volvo På Väg

Lästips

Related News

Utan hinder i trafiken

Henrik Fredriksson är lastbilsföraren som inte låter sig begränsas av yttre omständigheter. Och med en snillrikt specad Volvo FH finns det inget som kan hindra honom.

...

28 ton trygghet

Sveriges första polislastbil är en Volvo FMX. Vid kravaller och demonstrationer som kräver särskilda insatser rycker den ut för att upprätthålla ordning.

...

Alfredssons miljötankar

Erik Alfredsson och hans bror Magnus driver åkeriet Alfredsson Transport i Norrköping. Sedan 2006 har de arbetat hårt för att minska åkeriets klimatavtryck, och den senaste investeringen för att köra fossilfritt – samtidigt som man tjänar bra med ...

Jag och min Volvo

Related News

"Det kostade tre kronor i timmen att anlita mig"

Här kan vi tala om en åkare med rutin – Carl-Gustaf Johansson är 93 år och fortfarande aktiv. Han åker dagligen till jobbet som ägare och styrelseordförande i Claes Pettersson Åkeri AB, beläget på Ringön i Göteborg.

...

"Mamma satte stopp för flygdrömmarna"

I 48 år har Kenth Svensson rattat tunga fordon på vägarna. Den 67-årige åkeriägaren är en lastbilsentusiast av rang och stolt medlem i FH16-klubben. Men hans första motorkärlek var allt annat än markbunden.
– Jag ville egentligen bli flygpojke ...

"Det bästa är det otroliga vridmomentet!"

Jukka Simola, mer känd som Asfalts-Jukka bland sina kollegor, är en rutinerad asfaltsläggare och lastbilsförare med 40 år i branschen. Under flera av dessa år har han lagt asfalt åt Skanska i Stockholm.

...

Prenumerera på Volvo På Väg

Prenumerera på Volvo På Väg


Du vet väl att du kan få Volvo Lastvagnars tidning Volvo På Väg gratis, direkt hem i brevlådan?

 

Klicka här för att anmäla en ny prenumeration på tidningen Volvo På Väg, avsluta en befintlig prenumeration, eller göra en adressändring.

Alla artiklar

10 true 10