Lastvagnar

Allt du behöver på en och samma plats

Volvo Connect ger dig en komplett översikt över den viktigaste informationen för din verksamhet. Du får också omedelbar tillgång till en rad tjänster, samlade på ett och samma ställe med en säker inloggning.

Volvo Connect är ett verktyg för vagnparkshantering och din inkörsport till Volvo Lastvagnars digitala tjänster - oavsett om du kör på el, gas eller diesel. Här kan du övervaka fordonens prestanda, planera underhåll och öka produktiviteten – allt på ett och samma ställe. Oavsett om du kör din egen lastbil eller hanterar en hel vagnpark, tillhandahåller Volvo Connect tjänster och stöd för att göra din transportverksamhet mer effektiv. Närsomhelst varsomhelst.

Har du inte Volvo Connect än?

 

Kontakta din återförsäljare för att registrera dig

Din tillgänglighet

Volvo Connect ger dig tillgång till en rad tjänster som ger ökad tillgänglighet. Du får en statusöversikt över alla dina resurser genom till exempel varningar och aviseringar. Du kan se servicehistorik och kommande verkstadsbesök. Och mycket mer.

Din produktivitet

Få information som hjälper dig att ligga steget före. Volvo Connect inkluderar olika tjänster för vagnparkshantering. Ett exempel är Positionering, som ger dig en realtidsöversikt över varje lastbils position och status – vilket gör det enkelt att hålla reda på dina lastbilar och resurser.

Ditt resultat

För att uppnå en mer effektiv, samordnad och produktiv verksamhet är det viktigt att se helheten. Med Volvo Connect får du tillgång till en rad tjänster, till exempel Bränsle & Miljö, som gör det enkelt att övervaka och analysera bränsleförbrukningen över tid. Dessutom får förarna användbara tips för att köra mer bränsleeffektivt.

Stöd för hela din verksamhet

Alla dina lastbilar, aktiviteter och erfarenheter samlade i ett enda digitalt gränssnitt. Genom att ta ett helhetsgrepp om din verksamhet kan Volvo Connect hjälpa dig att spara tid, jobba effektivare och få bättre insikt i det som är viktigast. Vilket i sin tur hjälper dig att förbereda, planera och förbättra. Därmed kan du ta din tillgänglighet, effektivitet och produktivitet till nya höjder.

 

Så snart du loggar in får du en översikt över det som är viktigast för dig. Och du kan se mer detaljerad information med bara ett klick eller två. Volvo Connect kan skräddarsys efter dina behov. Det är helt upp till dig.

 

Är du redo att sätta igång?

 

Kontakta din Volvoåterförsäljare

Det här är Volvo Connect

Kundportal

Tänk på Volvo Connect-portalen som ett kontrollcenter. Användarna får en rollbaserad behörighet - allt ifrån lastbilsägare till vagnparksansvariga, förare, speditörer och administratörer. En anpassad vy ger en översikt över den information och de tjänster som är mest relevanta för varje person. På så vis blir portalen enklare och smidigare för alla.

Data från Transportstyrelsen

Volvo Connect kan kopplas ihop med andra system och applikationer. Till exempel hämtas information om dina lastbilar och släp från Transportstyrelsen. Då kan du snabbt och enkelt se om de är besiktade och skattade. Volvo Connect visar även besiktningsdatum för alla dina fordon, eventuella körförbud och fordonssstatus samt när det är dags för nästa inspektion av färdskrivaren.

Utvecklas tillsammans med dig

Idag hjälper Volvo Connect dig att driva och utveckla din verksamhet mer effektivt. Men det här är bara början. Framöver kommer det fler nya digitala tjänster som ser till att din verksamhet alltid ligger i framkant.

Let's connect!

Är du redo att börja med Volvo Connect? Eller har du en fråga om en tjänst? Din lokala återförsäljare kan hjälpa dig.