Lastvagnar

My Truck-appen

My Truck-appen ger dig fjärråtkomst till din Volvolastbil.

Välkommen till din nya hytt


Med My Truck-appen är din Volvolastbil alltid inom räckhåll, oavsett var du befinner dig. Med ett enkelt tryck tillhandahåller appen uppdaterad status för instrumentbrädan, vilket underlättar den dagliga inspektionen. My Truck ger dig också fjärråtkomst från din enhet till funktionen Parking Climate (Klimatsystem för parkering) och timer för Ready to Run (Körklar) för din eldrivna lastbil så att maximal prestanda säkerställs – redan från början.

Fördelarna med My Truck

Enklare planering

Du kan kontrollera nivåer för bränsle, olja, kylvätska och andra vätskor samt belysningsstatus. Det underlättar förberedelserna inför avfärd och gör det enklare att planera den dagliga verksamheten.

För elfordon kontrollerar du laddningsstatus och aviseringar samt ställer in timerinställningar för föruppvärmning av batteri för att säkerställa optimala prestanda och bevara batteriets hälsa. 

Ökad komfort

Du kan konfigurera och programmera lastbilens parkeringsvärmare och -kylare för att alltid ha ett perfekt hyttklimat.

Förbättrad säkerhet

Du kan kontrollera dörrlåsets status och få pushmeddelanden om larmet aktiveras. Detta ger ökad säkerhet för lastbilen och ökad trygghet för dig eftersom du omedelbart får reda på om något är fel.

Kontakta återförsäljaren

Din lokala Volvoåterförsäljare finns här för att hjälpa dig – med allt från att hitta rätt delar till att reparera eller serva din lastbil.

Ring oss – eller sväng ännu hellre förbi.