Volvo Lastvagnar

Sverige

×
My Truck

Välkommen till din nya hytt

Med My Truck-appen kan du enkelt få åtkomst till din Volvolastbil.

Välkommen till din nya hytt

Med My Truck-appen kan du enkelt få åtkomst till din Volvolastbil. Du kan kontrollera instrumentbrädan, ställa in önskat klimat i hytten, kontrollera statusen på dörrlåset och agera på larm – oavsett var du befinner dig. Appen är tillgänglig för Volvo FH-, Volvo FH16-, Volvo FM- och Volvo FMX-lastbilar. Om du frågar oss finns det inget enklare sätt att förbättra din dagliga verksamhet.

Välkommen till din nya hytt

Tre anledningar till att skaffa My Truck

Enklare planering

Du kan kontrollera bränsle, olja, kylvätska, vätskenivåer samt batteri- och belysningsstatus. Detta underlättar förberedelserna inför avfärd och gör det enklare att planera den dagliga verksamheten.

Ökad komfort

Du kan konfigurera och förhandsinställa hyttparkeringsvärmaren och -kylaren. Du kan med andra ord alltid vara säker på att få det hyttklimat som behövs för en trivsam och behaglig körning.

Förbättrad säkerhet.

Du kan kontrollera dörrlåsets status och få pushmeddelanden om larmet aktiveras. Detta ger ökad säkerhet för lastbilen och ökad trygghet för dig eftersom du omedelbart får reda på om något är fel.

My Truck

Ta en förhandstitt och ladda sedan ned My Truck

Kontakta återförsäljaren

Din lokala Volvoåterförsäljare finns här för att hjälpa dig – med allt från att hitta rätt delar till att reparera eller serva din lastbil.

Ring oss – eller sväng ännu hellre förbi.