Lastvagnar

Lastbilstjänster – skräddarsydda för din verksamhet

Du vill ha lastbilar med maximal tillgänglighet för att maximera ditt företags lönsamhet. Vårt mål är precis detsamma. Läs mer om vad våra tjänster kan göra för din verksamhet.

 

Volvo Connect

Volvo Connect är en kundportal som ger dig tillgång till digitala tjänster, dokument och verktyg som ökar din transportverksamhets lönsamhet. Här kan du övervaka fordonens prestanda, planera underhåll och öka produktiviteten – allt på ett och samma ställe. Be bara din återförsäljare att skapa ditt konto. Och logga in för att börja utforska en värld av tjänster som kan hålla dig steget före.

Har du redan ett Volvo Connect-konto?

Vagnparkshantering

Våra tjänster för vagnparkshantering kommer att göra ditt dagliga arbete enklare, mer effektivt och mer produktivt. De hjälper dig att undvika oplanerade stopp. Schemalägg transportuppdrag och verkstadsbesök. Förbättra energieffektiviteten och säkerheten. Och mycket, mycket mer. Allt på ett ställe – Volvo Connect.
 

Vagnparkshantering

Volvo Serviceavtal

Samtliga Volvo Serviceavtal är utformade för att hålla dina lastbilar på vägen och förbättra ditt resultat – oavsett om du vill ha säkerheten hos en väl underhållen lastbil eller maximal tillgänglighet. Utforska våra serviceavtal och hitta den lösning som passar dig och din verksamhet bäst. 


Volvo Serviceaval

Finansieringsprodukter

Med våra flexibla finansieringslösningar och skräddarsydda försäkringstjänster blir det lättare att göra rätt investering och skydda den – i både upp- och nedgång.


Finansieringsprodukter

Tillbehör till din lastbil

Här är de. Detaljerna som gör din Volvolastbil personlig. Prylarna som får lastbilen att passa dina vanor och dina behov. Sakerna som sparar tid och gör din arbetsmiljö säkrare och bekvämare. Och tillbehören som ger extra bränsleeffektivitet och lägre driftskostnader.


Volvo Tillbehör

Släpservice

Med Volvo Släpservice kan du serva släpet samtidigt som lastbilen. Lika smidigt som effektivt. Den här förebyggande fullservicen håller fordonet i toppskick, sparar tid och maximerar tiden ute på vägarna.


Släpservice

Hyra lastbil

Har du fått in nya uppdrag? Är arbetsbelastningen större under vissa tider på året? Oavsett vilka behov du har kan du alltid förlita dig på Volvo Hyrlast när du behöver några extra fordon.


Volvo Hyrlast

Let's connect!

Är du redo att börja med Volvo Connect? Eller har du en fråga om en tjänst? Din lokala Volvoåterförsäljare kan hjälpa dig.