Lastvagnar

Kvalitet – ett av våra ledord

Det är inte bara ett ord. Det är en del av vår affärsidé. En ständig strävan efter att åstadkomma något utöver det vanliga och aldrig lämna något åt slumpen. Kvalitet är kärnan i vår verksamhet, i allt från produktutveckling till vårt globala servicenätverk. Hur mäter vi då kvalitet? Genom att titta på lastbilarnas prestanda. Du vet att du alltid kan lita på dem. Och din verksamhet är så lönsam som den kan vara.

Kvalitetsprodukter

Vi konstruerar, testar, mäter och tillverkar varje reservdel och varje komponent med en exakthet som kanske kan verka överdriven. Vi arbetar med stor omsorg och precision. Kvalitetsarbetet är en del av varje process, från början till slut. Det är det som gör att Volvo Lastvagnars lastbilar håller så hög effektivitets-, tillgänglighets-, säkerhets- och komfortnivå. Och det är det som håller dem i rullning, mil efter mil.

Kvalitetstjänster

Du får ett stort stöd av våra återförsäljare. Våra teknikers kompetens och erfarenhet är ovärderlig, oavsett var du befinner dig. Och vi har ett stort, flexibelt och effektivt globalt nätverk. Kvaliteten på Volvos tjänster ger dig allt från högre bränsleeffektivitet och säkerhet till ökad produktivitet och trygghet för förarna. Assistans och reservdelar finns alltid inom nära räckhåll, så att du kan hålla lastbilen i rullning och lönsamheten på topp.

Vill du se vad kvalitet innebär i praktiken?

Titta förbi din lokala Volvoåterförsäljare. De vet allt som finns att veta om kvalitet. Det är deras passion.