Lastvagnar

Varje minut räknas

När det kommer till din drifttid vet vi att varje minut räknas. Det är därför vi har åtagit oss att tillhandahålla branschledande support som håller din lastbil på vägen och maximerar vagnparkens produktivitet.

Upptäck vad våra tillgänglighetstjänster kan göra för dig. Oavsett om det gäller att förhindra oplanerade stopp eller att få snabb vägassistans från Volvo Action Service. Varje dag sätter vi nya standarder när det gäller drifttid för lastbilar – allt för att hålla din verksamhet i rörelse.

Fördelar

Förutse och förhindra oplanerade stopp.

Säkerställ hälsan hos batterierna i din elektriska lastbil.

Undvik däckrelaterade problem.

Få vägassistans dygnet runt.

Få en serviceplan baserad på den verkliga användningen av din lastbil.

Få snabb bärgningsassistans.

 

Har du inte Volvo Connect än?

 

Kontakta din återförsäljare för att registrera dig

Volvo Action Service

Om ett oplanerat stopp inträffar finns hjälp tillgänglig 24/7 i hela Europa genom vår vägassistanstjänst, Volvo Action Service. Föraren behöver bara ringa eller trycka på VAS-knappen i hytten för att bli kopplad direkt till en operatör som talar samma språk. Med stöd från vårt enorma nätverk av bogseringspartners och auktoriserade verkstäder ser vi till att lastbilen kommer ut på vägarna igen så snart som möjligt.
 

Volvo Action Service

Serviceplanering

Haverier och akuta reparationer stjäl både tid och pengar. Men förebyggande service- och underhållsplanering besparar dig de problemen. Det lönar sig verkligen att planera. Och den goda nyheten är att vi gör det åt dig. Volvos serviceplan skräddarsys speciellt för dig och dina lastbilar. Verkstadsbesöken planeras, stilleståndstiden minimeras och tillgängligheten maximeras.
 

Serviceplanering 

Realtidsövervakning

Realtidsövervakning är en tjänst för tunga lastbilar som används för att förutsäga och förhindra oplanerade stopp. Vi kan övervaka och analysera kritiska komponentdata i realtid och förutsäga när ett fel kommer att inträffa. Om ett larm utlöses får den lokala återförsäljaren ett meddelande direkt för att kunna vidta förebyggande åtgärder innan ett haveri inträffar. För närvarande finns realtidsövervakning som ett alternativ i Volvo Guldavtal.
 

Volvo Serviceavtal

4-timmarslöfte

Om du råkar ut för ett oplanerat stopp gör vi allt för att snabbt få ut dig på vägarna igen. I det ögonblick du loggar stoppet med Volvo Action Service startar klockan. Om det tar längre tid än fyra timmar kompenserar vi dig ekonomiskt. 4-timmarslöftet är ett tillval i Volvo Guldavtal.

 

Volvo Serviceavtal

Volvo Bärgningsassistans

Om du råkar ut för ett oplanerat stopp kan du få hjälp dygnet runt i hela Europa. Föraren behöver bara ringa eller trycka på VAS-knappen i hytten för att bli kopplad direkt till en operatör som talar samma språk. Med stöd från vårt stora nätverk av bogseringspartner och auktoriserade verkstäder ser vi till att lastbilen kommer ut på vägarna igen så snart som möjligt.
 

Volvo Serviceavtal

Let's connect!

Är du redo att börja med Volvo Connect? Eller har du en fråga om en tjänst? Din lokala Volvoåterförsäljare kan hjälpa dig.