Lastvagnar

×

Håller ditt ekipage rullande

Volvo serviceavtal

Vi erbjuder skräddarsydda serviceavtal till din lastbil, släp och påbyggnation. De inkluderar service, reparationer, fjärravläsning och tjänster – allt för att maximera lastbilens tillgänglighet. Med Volvos serviceavtal får du en bättre kostnadskontroll och undviker oplanerade stillestånd.

Service som är planerad och prissatt i förväg ger dig en bättre överblick över verksamheten. Det besparar dig både tid och pengar. En väl underhållen lastbil, servad och reparerad med Volvo Originaldelar, är dessutom tillförlitligare och bränslesnålare. Det sänker den totala ägandekostnaden och förenklar din vardag så att du kan fokusera på din verksamhet.

Flexibelt avtal anpassat efter verklig körsträcka

Volvo Flexi-Guldavtal är ett service- och reparationsavtal där månadsavgiften är baserad på den verkliga körsträckan. Flexi-Guldavtalet ger dig med en varierande eller säsongsbetonad körning ett serviceavtal som är bättre anpassat efter verksamheten.

Läs mer om Volvo Flexi-Guldavtal

Välj det avtal som passar dig bäst

Volvo Guldavtal

Ett service- och reparationsavtal som även inkluderar specifika tjänster som maximerar tillgängligheten till din lastbil. Guldavtalet erbjuds för både lastbil, släp och påbyggnationer.

Läs mer om Volvo Guldavtal

Volvo Silveravtal

Undvik oväntade kostnader med ett avtal som inkluderar förebyggande underhåll av lastbilen samt reparationer av drivlinan. Med fjärravläsning av lastbilens användning får du också ökad tillgänglighet.

Läs mer om Volvo Silveravtal

Volvo Blåavtal

Ett serviceavtal som inkluderar allt förebyggande underhåll planerat enligt en överenskommen serviceplan. Med fjärravläsning av lastbilens användning får du också ökad tillgänglighet.

Läs mer om Volvo Blåavtal

Volvo Classic Blåavtal

Ett serviceavtal för din lastbil som är fyra år eller äldre. Om lastbilen inte används lika intensivt, rullar kortare sträckor eller har en lindrigare körning kan avtalet anpassas och skräddarsys efter ditt behov.

Läs mer om Volvo Classic Blåavtal

Tillgänglighetstjänster och Realtidsövervakning 

Se hur Volvo Lastvagnar använder en förbättrad teknik för uppkoppling för att övervaka sina lastbilar i realtid och förutsäga oplanerade stopp innan de inträffar. Smarta transportlösningar som håller lastbilarna på vägen och skapar en ny standard för tillgänglighet.

Börja med en serviceplan

Vi går tillsammans igenom hur ditt ekipage ska användas för att hitta rätt underhållsnivå. Utifrån ditt behov erbjuder vi en skräddarsydd serviceplan med planerade verkstadsbesök som passar just din verksamhet.

Vilket avtal passar dig bäst?

Din lokala Volvoåterförsäljare svarar gärna på dina frågor. Titta förbi eller slå en signal och be dem skapa en serviceplan åt dig.