Volvo Lastvagnar

Sverige

×

Volvos serviceavtal

Från schemalagt underhåll till 100 procent tillgänglighet – Volvos serviceavtal håller lastbilen på vägen. Färre stillestånd och lägre ägandekostnad i kombination med större helhetskontroll förbättrar verksamhetens lönsamhet.

Service som är planerad och prissatt i förväg ger dig god kostnadskontroll och bättre överblick över verksamheten. Det besparar dig både tid och pengar. En väl underhållen lastbil, servad och reparerad med Volvo Originaldelar, är dessutom tillförlitligare och bränslesnålare. Det sänker den totala ägandekostnaden och förenklar din vardag – så att du kan fokusera på verksamhetens tillväxt i stället.

Det nya, flexibla serviceavtalet

Volvo Flexi-Guldavtal är ett service- och reparationsavtal där månadsavgiften är baserad på den verkliga körsträckan. Flexi-Guldavtalet ger dig med en varierande eller säsongsbetonad körning ett serviceavtal som är bättre anpassat efter verksamheten.

Läs mer om Volvo Flexi-Guldavtal

Välj det avtal som passar dig bäst

Volvo Guldavtal

Vässa konkurrenskraften med ett avtal som ger dig 100 procent garanterad tillgänglighet och täcker alla lastbilsreparationer och allt förebyggande underhåll.

Läs mer om Volvo Guldavtal

Volvo Silveravtal

Med förebyggande underhåll, reparationer och realtidsövervakning vet du vad din månadskostnad blir för lastbilen. Resultatet blir ett bekymmersfritt ägande och maximal tillgänglighet.

Läs mer om Volvo Silveravtal

Volvo Blåavtal

Med allt förebyggande underhåll planerat enligt en överenskommen serviceplan, har du ökat tillgängligheten för din lastbil. Det leder till mer produktiv tid för din lastbil och ökad lönsamhet för företaget.

Läs mer om Volvo Blåavtal

Volvo Classic Blåavtal

Är din bil fyra år eller äldre och används den inte lika intensivt, rullar kortare sträckor eller med lindrigare körning? Då passar Volvo Classic Blåavtal.

Läs mer om Volvo Classic Blåavtal

Börja med en serviceplan

Vägen till maximal tillgänglighet går via en kostnadsfri serviceplan. Vi går tillsammans igenom din lastbils och verksamhets behov för att hitta rätt underhållsnivå. Sedan skapar vi en serviceplan som hjälper dig att få ut maximal nytta av varje mil.

Vilket avtal passar dig bäst?

Din lokala Volvoåterförsäljare svarar gärna på dina frågor. Titta förbi eller slå en signal och be dem skapa en serviceplan åt dig.