Se till att lastbilen alltid är i toppskick och så lönsam som möjligt

Bra för lastbilen

För att lastbilen ska förbli i toppskick och behålla sin höga lönsamhet bör du låta våra certifierade tekniker sköta servicen. De har tillgång till alla specialverktyg, diagnostiksystem och databaser som kan tänkas behövas. De använder endast Volvo Originaldelar. Och för att inte störa din verksamhet mer än nödvändigt jobbar de när det passar dig bäst. 

Planerad service och avtalade priser

Bra för affärerna

Service som är planerad och prissatt i förväg ger dig god kostnadskontroll och bättre överblick över verksamheten. Det besparar dig både tid och pengar. En väl underhållen lastbil är dessutom tillförlitligare och bränslesnålare. Det sänker den totala ägandekostnaden och förenklar din vardag – så att du kan fokusera på verksamhetens tillväxt i stället.

”Inte en minuts extra stillestånd”

”Inte en minuts extra stillestånd”

Johan Bergström på Hedesunda Frakt låg hemma sjuk och hade inte koll på att batterierna i lastbilen höll på att ladda ur på grund av att kylskåpet stod på. Då blev han uppringd av sin Volvoåterförsäljare som hade uppmärksammat situationen. Ett uppskattat samtal som förhindrade ett kostsamt lastbilsstillestånd. Tack vare Volvos guldavtal får Johan hjälp att identifiera och åtgärda mindre problem innan de blir till stora problem.

Välj det avtal som passar dig bäst

100 % tillgänglighet garanterad

Volvo Guldavtal

Vässa konkurrenskraften med ett avtal som ger dig 100 procent garanterad tillgänglighet och täcker alla lastbilsreparationer och allt förebyggande underhåll.

Mer om Volvo Guldavtal
Omfattar drivlinereparationer

Volvo Silveravtal

Skaffa sinnesro med en serviceplan som täcker alla dyra drivlinereparationer och allt förebyggande underhåll.

Mer om Volvo Silveravtal
Lastbilen omfattas av en individuell serviceplan

Volvo Blåavtal

Låt oss ta hand om allt förebyggande underhåll och lägga upp en serviceplan för din lastbil.

Mer om Volvo Blåavtal
Volvo Classic Blåavtal - För dig som har fordon som är fyra år eller äldre.

Volvo Classic Blåavtal

Är din bil fyra år eller äldre och används den inte lika intensivt, rullar kortare sträckor eller med lindrigare körning? Då passar Volvo Classic Blåavtal.

Mer om Volvo Classic Blåavtal
Service som skräddarsys efter dina behov

Börja med en serviceplan

Vägen till maximal tillgänglighet går via en kostnadsfri serviceplan. Vi går tillsammans igenom din lastbils och verksamhets behov för att hitta rätt underhållsnivå. Sedan skapar vi en serviceplan som hjälper dig att få ut maximal nytta av varje mil.

VT

Vilket avtal passar dig bäst?

Din lokala Volvoåterförsäljare svarar gärna på dina frågor. Titta förbi eller slå en signal och be dem skapa en serviceplan åt dig.

Sök efter en återförsäljare