Lastvagnar

Sverige

×

Njut av åkturen

Volvo FE – Hyttinteriör

Ju bättre förarmiljö, desto effektivare förare. Därför har vi gjort förarmiljön i Volvo FE bättre än någonsin. Det bekväma insteget gör det lätt att kliva in i hytten. Väl inne i hytten möts du av en rymlig interiör med funktioner som gör din lastbil till en avkopplande och behaglig miljö att arbeta i. Ta en närmare titt.

Ergonomi

Instrumentering. Växling. Reglage. Förvaring. I Volvo FE sitter allt du behöver på precis rätt plats och inom nära räckhåll. Det betyder färre rörelser samt minskad anspänning och belastning. I stället kan du vila händerna på ratten och hålla ögonen på vägen.

Fyra hyttstorlekar

Välj mellan fyra hyttalternativ – daghytten, den korta sovhytten, sovhytten eller hytten med lågt insteg. Sovhytten är den rymligaste modellen, perfekt för längre uppdrag när du behöver kunna vila under arbetsdagen.

Bekväma stolar

Du sitter perfekt i de ergonomiska Volvo FE-stolarna med rejäl förankring, integrerat nackstöd och säkerhetsbälte. Materialet i klädseln är slitstark och smutsavvisande. Både förarstolen och passagerarstolen kan justeras så att de passar olika behov.

Rent och snyggt

Lägg till sitsöverdrag som skyddar lastbilens originalklädsel och underlättar rengöringen. De är specialdesignade av Volvo och finns i två olika kulörer.

Gott om plats för dina prylar

På instrumentpanelen. I dörrarna. Ovanför huvudet. Mellan stolarna. När du ser dig omkring i hytten upptäcker du en mängd olika förvaringsutrymmen. Om du vill kan du välja till ännu fler.

Perfekt inställd 

360-gradersvy över interiören

Nedan visas en interaktiv översikt över hyttinteriören. Klicka på textrutorna för att läsa mer. Välj helskärmsvisning för en ännu bättre upplevelse. De funktioner som beskrivs är generella och kan skilja sig åt från dem som finns i din lastbil.

Sitt bekvämt

Upplev ergonomin själv. Din lokala Volvoåterförsäljare visar dig gärna Volvo FE-hytten.