Lastvagnar

Välkommen till jobbet

Hyttinteriören till Volvo FE

Volvo FE-hytten erbjuder en fantastisk arbetsmiljö för förare i hektiska stadsmiljöer. Oavsett vilken hytt du väljer gör det bekväma insteget att det är enkelt att komma in i och ut ur hytten. Väl inne, gör den rymliga interiören med väl genomtänkta funktioner det till ett fantastisk arbetsplats.

Runtomsikt

Den låga körställningen, den stora vindrutan och de extra rutorna i dörrarna gör att du har mycket god kontakt med den omgivande miljön runt fordonet. Den utmärkta närsikten och sikten runtom gör Volvo FE till en säker lastbil inne i staden.

Extra fönster och sikt

Beställ din Volvo FE med extrafönster i den nedre delen av dörrarna och bakom dörrarna. De ger ännu bättre sikt över området nära lastbilen.

Hytt med lågt insteg – fördelar

Volvo FE-hytten med lågt insteg är designad för att driften ska bli smidigare vid uppdrag med frekventa starter och stopp – som sophämtning, distributionsuppdrag och anläggningstransporter. Med ett bekvämt lågt insteg och en dörr som går att öppna 90 grader ned till 440 mm kan du lätt och smidigt kliva i och ur. Resultatet är lägre belastning och mindre trötthet samt ökad produktivitet.

Två eller fyra platser?

Hytten med lågt insteg finns i två versioner. Genomgångsvarianten har plant golv genom hytten och en kapacitet på upp till fyra säten. Om det är tillräckligt att ha kapacitet för en passagerare finns versionen med luftfjädrad passagerarstol och motortunnel. Det är ett utmärkt val för stadsdistribution och anläggningstransporter.

Användarvänliga vikdörrar

Hytten med lågt insteg finns med vanliga dörrar eller vikdörrar som gör det ännu enklare att komma i och ur hytten.

Ergonomi

Instrument, växlar, reglage och förvaring. I Volvo FE finns allt du behöver för att kunna utföra ditt jobb precis där du förväntar dig att det ska vara. Det betyder färre rörelser. Minskad anspänning och belastning. Så att du kan hålla ögonen på det som händer runt din lastbil.

Perfekta sittplatser

Du sitter perfekt i de ergonomiska Volvo FE-stolarna med integrerade nackskydd och säkerhetsbälte. Materialet i den nya klädseln är mycket smutstålig. Både förarstolen och passagerarstolen kan justeras så att de passar olika behov.

Är det något du undrar?

Din lokala Volvoåterförsäljare svarar gärna på dina frågor. Ring, titta förbi eller be dem komma och hälsa på dig.