Lastvagnar

Välkommen till jobbet

Hyttinteriör till Volvo FL

Volvo FL-hytten erbjuder en fantastisk arbetsmiljö för yrkesförare som arbetar i städerna. Oavsett vilken hyttmodell du väljer gör det användarvänliga insteget att det är enkelt att komma in i och ut ur hytten. Väl inne, gör den rymliga interiören med väl genomtänkta funktioner hytten till ett fantastisk arbetsplats.

Enkelt att komma in

Behöver du ofta kliva in i och ut ur hytten under en arbetsdag? Volvo FL-hytten sitter lågt på chassiet, vilket gör att det under alla förhållanden är enkelt att kliva in i den.

Perfekta sittplatser

Du sitter perfekt i de ergonomiska Volvo FL-stolarna, med integrerade nackstöd och integrerat säkerhetsbälte. Materialet i den nya klädseln är mycket motståndskraftigt mot smuts. Både förarstolen och passagerarstolen kan justeras så att de passar olika behov under en hektisk arbetsdag.

Ergonomisk placering

Instrument, växlar, reglage och förvaring. Allt du behöver för att kunna utföra ditt jobb är precis där du förväntar dig att det ska vara. Färre rörelser krävs, vilket minskar anspänningen och belastningen. Du kan hålla händerna på ratten och blicken på det som sker runt din lastbil när du kör på trafikerade stadsgator.

Tillräckligt med utrymme för din arbetsdag

Oavsett vilken hyttversion du väljer, finns det plats för dig och din utrustning. Du hittar förvaring i instrumentbrädan, i dörrarna, ovanför huvudet och mellan sätena. I den korta sovhytten finns plats för dig att vila. Och manskapshytten rymmer upp till sex passagerare.

Runtomsikt

Den låga körställningen, den stora vindrutan och de extra rutorna i dörrarna gör att du har mycket god kontakt med den omgivande miljön runt fordonet. Den utmärkta närsikten och sikten runtom gör Volvo FL till en säker lastbil inne i staden.

Extra fönster och sikt

Beställ din Volvo FL med extra fönster i den nedre delen av dörrarna och bakom dörrarna. De ger ännu bättre sikt över området nära lastbilen.

Är det något du undrar?

Din lokala Volvoåterförsäljare svarar gärna på dina frågor. Ring, titta förbi eller be dem komma och hälsa på dig.