Lastvagnar

Tillförlitliga. Slitstarka. Prisvärda.

Volvo Original bytesdelar

Känn dig lika trygg som med Volvo Originaldelar men till ett reducerat pris – och minska samtidigt din påverkan på miljön. Delarna återtillverkas till nyskick på fabrik, och resultatet blir bytesdelar med exakt samma goda kvalitet som nya delar. Och med exakt samma garanti.

  • Mer kostnadseffektivt än nya delar
  • Alltid uppdaterade enligt de senaste tekniska specifikationerna
  • Samma garantivillkor som Volvo Originaldelar
  • Mindre tid krävs i verkstaden jämfört med en reparation
  • Samma höga kvalitet och prestanda som en ny reservdel
  • Minskad miljöpåverkan

Se hur returnerade stommar blir Volvo bytesdelar

Se hur processen för fabriksrenovering ger returnerade stommar ett nytt liv som Volvo Original Bytesdelar. 

Rätt val för miljön

Jämfört med att tillverka nya delar kan slitdelar renoveras med upp till 85 % mindre material och upp till 80 % mindre energi. När du väljer Volvo Original Bytesdelar så fattar du alltså inte bara rätt beslut för din lastbil – du fattar också rätt beslut när det gäller miljön.

De delar du behöver

Vårt utbud av Volvo Bytesdelar är ett av marknadens största. Du hittar allt från insprutare, styrenheter och kopplingssatser till motorer, växellådor, turbokompressorer och dieselpartikelfilter (DPF) – alltid till ett förmånligt pris och med en kvalitet du kan lita på.

Testade. Och testade igen.

Kvalitetssäkringen börjar så fort en slitdel kommer in till oss. Först tar vi isär delen, rengör den och undersöker alla komponenter noga. Lager, tätningar, borstar och dylikt byts ut till helt nya Volvo Originaldelar. Komponenterna bearbetas för att motsvara alla tekniska krav och uppgraderas till de allra senaste specifikationerna. Därefter testar vi alla Volvo Bytesdelar igen innan de lämnar fabriken. Till sist monteras delarna i våra Volvoverkstäder av Volvomekaniker.

Kontakta din Volvoåterförsäljare

Din lokala Volvoåterförsäljare finns här för att hjälpa dig – med allt från att hitta rätt delar till att reparera eller serva din lastbil.

Ring oss – eller sväng ännu hellre förbi.