Lastvagnar

Dynafleet

Precision i dina beslut – det är vad Dynafleet handlar om. Du kan när som helst se exakt plats och status för dina förare, lastbilar och vagnparksresurser och få kvalitetsinformation som gör att du kan planera och analysera din verksamhet. Inte nog med det – Dynafleet visar också var ditt fokus behövs bäst. Är du redo att sätta igång?

Dynafleet-tjänster
 

Dynafleet-tjänsterna kan aktiveras i vilken kombination som helst. Varje tjänst erbjuds till en fast månadskostnad där alla avgifter för internationell kommunikation ingår. Tjänsterna kan också nås på vilken enhet som helst via Volvo Connect, gränssnittet för alla dina digitala tjänster.

Systemintegration

För ytterligare flexibilitet kan du integrera Volvo Connect och Dynafleet-tjänsterna i din befintliga IT-infrastruktur. Då kan dina vagnparksdata användas för att förbättra andra tredjepartstillämpningar, till exempel schemaläggning och löneadministration. Det tar din vagnparkshantering till en helt ny nivå.

Värdtjänst för företagskort

Be din lokala återförsäljare att vara värd för ditt företagskort online. Det är ett säkert sätt att lagra och ladda ner färdskrivardata på distans, så att du enkelt kan spåra de föraraktiviteter som lagstiftningen kräver.

Ett perfekt paket

Din lokala Volvoåterförsäljare hjälper dig gärna att hitta ett Dynafleet-paket som passar din verksamhet.