Lastvagnar

Positionering

Positioneringstjänsten i Volvo Connect gör det enklare att hålla koll på dina lastbilar och planera transportuppdrag. Den ger dig tillgång till detaljerade kartor med information om dina lastbilar och förare. Du kan spåra fordonens positioner i realtid. Se trafik- och väginformation, tanknings- och laddstationer med mera. Du kan även skapa geofence-zoner för att få information när fordon kommer in i eller lämnar ett område. Allt för att ge dig mer kontroll över varje transport.

Fördelar

Följ dina lastbilar
i Volvo Connect.

Analysera transporter och förbättra produktiviteten.

Planera rutter.

Få geofencing-varningar.

Se trafikinformation.

Se batteri- och laddningsstatus.

Enhetsspårning

Vill du kunna följa till exempel släpvagnar, servicefordon och containrar? Enhetsspårning ger en omfattande översikt över dina tillgångars positioner. Funktionen ingår som standard i Volvo Connect och erbjuder ett bra komplement till positioneringstjänsten.

Geofencing

Behöver du dela information med dina kollegor när fordon befinner sig i specifika områden? Genom att skapa geofence-zoner kan du snabbt och enkelt få automatiska och tidsbesparande uppdateringar när lastbilen kör in i eller lämnar definierade geografiska områden, såsom en terminal. 

Let's connect!

Är du redo att börja med Volvo Connect? Eller har du en fråga om en tjänst? Din lokala Volvoåterförsäljare kan hjälpa dig.