Lastvagnar

Volvo FH med I-Save

Mer glädje, mindre bränsle.

Varför välja mellan enastående körbarhet och enastående bränsleekonomi när du kan få både och? Den uppdaterade Volvo FH med I-Save ger dig den perfekta kombinationen av nöje och bränslebesparing. Du får en lägre bränsleförbrukning utan att behöva kompromissa med produktiviteten, prestandan eller körglädjen. Det är helt enkelt en lastbil som är lätt att älska.

Volvo FH med I-Save vinner oberoende bränsletester

Volvo FH med I-Save hamnade i topp när tyska lastbilstidningar genomförde två separata tester av bränsleekonomin.

 

Ladda ned testet (Engelska, PDF, 3,7 MB)

 

 

  

 

 

 

– Det här bekräftar verkligen att vårt hårda arbete har gett resultat. Våra nya drivlineuppdateringar gör dessutom Volvo FH med I-Save ännu mer bränslesnål.

Uppdaterad I-Shift ger utmärkt körbarhet

Den uppdaterade effektiviteten och körbarheten hos branschens mest avancerade växellåda har gjort växlingarna 30 procent snabbare. Det resulterar i en mycket smidigare körupplevelse och en dramatisk förbättring av möjligheten att nå och behålla din önskade marschfart. Den nya I-Shift ger helt enkelt oöverträffad körbarhet utan att göra avkall på bränsleeffektiviteten.


Läs mer om I-Shift

De nio viktigaste bränslebesparande uppdateringarna

Förbättringarna av drivlinan och hytten ger inte bara en bättre bränsleekonomi. De ger dessutom en mjukare och roligare körupplevelse – både på vägen och i terräng. Här är de nio bränslebesparande höjdpunkterna.

Möt din perfekta partner

Vill du lära känna Volvo FH med I-Save? Den nya drivlinan och de aerodynamiska uppdateringarna gör att det här kan vara den lastbil du alltid har letat efter.