Är du redo för obegränsade möjligheter?

Volvo Unlimited Edition erbjuder just detta. Den är utvecklad för maximal säkerhet, prestanda och körglädje med innovationer som Volvo Dynamic Steering, I-Shift och I-See. Med Volvo Unlimited Edition vill vi ytterligare lyfta lastbilens fördelar och din upplevelse genom ett unikt paket av exteriöra och interiöra detaljer. Volvo Unlimited Edition kan du beställa på alla modeller och konfigurationer. Och målad i den hyttkulör som du själv väljer.

Volvo FH16 Unlimited Edition

Volvo FH16 Unlimited Edition

Med Unlimited Edition har vi utökat vår mest kraftfulla och bekväma lastbil med ännu fler funktioner för ökad komfort. Allt från en unik svart läderklädsel till statiska korsningsljus som lyser upp sidoområdet för bättre sikt. Och mycket mer. Med denna lastbil – som är utvecklad för de mest krävande transporterna – är du redo för de tyngsta utmaningarna.

Ladda ner faktablad(PDF, 0.3 MB)
Volvo FH Unlimited Edition

Volvo FH Unlimited Edition

Med Unlimited Edition levereras din Volvo FH i en unik förpackning – krom, läder, interiörbelysning och många fler funktioner för optimal körglädje. Sedan lanseringen för mer än 25 år sedan har Volvo FH blivit en av världens mest populära lastbilar. Av självklara anledningar. En drivlina i världsklass och en otrolig arbetsmiljö som erbjuder utmärkt förarkomfort och säkerhet. Volvo FH Unlimited Edition tar din lastbil till en ännu högre nivå.

Ladda ner faktablad(PDF, 0.3 MB)
Volvo FM Unlimited Edition

Volvo FM Unlimited Edition

Med Volvo FM Unlimited Edition kan du njuta av den exklusiva komforten av läderklädsel, generöst benutrymme och ett ventilerat säte med automatiska inställningar. Bara för att nämna några av alla bekvämligheter. Varje detalj handlar om dig – oavsett om du kör eller vilar. Med Unlimited får du ut ännu mer av en redan mångsidig lastbil.

Ladda ner faktablad(PDF, 0.3 MB)
Volvo FMX Unlimited Edition

Volvo FMX Unlimited Edition

Med Volvo FMX Unlimited Edition möter den tuffa vardagen exklusiv komfort. Du förtjänar den bästa arbetsplatsen, därför har vi valt ut ett riktigt attraktivt och slitstarkt paket för en ännu snyggare och säkrare förarmiljö med hög komfort. Volvo FMX är din partner för de mest utmanande arbetsförhållandena. Med denna hållbara Unlimited Edition är möjligheterna obegränsade.

Ladda ner faktablad(PDF, 0.3 MB)
I-Shift växellåda

Innovationer för din framgång

Innovation har alltid varit självklart för Volvo Lastvagnar. Idag uttrycker sig detta genom funktioner som I-Shift, Volvo Dynamic Steering, Dual Clutch, I-Save och mycket mer. Våra innovationer håller tusentals förare över hela världen säkra, bekväma och redo att utföra sina jobb mer effektivt. Oavsett uppdrag kan vi hjälpa dig att hitta en lastbil som passar för jobbet.


Läs mer:

Volvo FH16 >

Volvo FH >

Volvo FM >

Volvo FMX >

Glad lastbilschaufför

Få ut mer av varje transport

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster som är utformade för att hjälpa dig att öka din produktivitet och få ut mesta möjliga av din lastbil. Allt från finansiering till bränslebesparande tjänster, servicekontrakt och förarutbildningar. Vi stödjer dig hela vägen.


Läs mer om våra tjänster >

Kontakta din Volvoåterförsäljare

Vi håller dig på vägen

Din Vålvoåterförsäljare svarar på dina frågor. Ring, titta förbi eller be dem komma och hälsa på dig.

Kontakta din Volvoåterförsäljare