Bossen på bygget

Robust, solid och imponerande stark.

Volvo FMX är vår mest robusta lastbil någonsin. Det går inte att ta miste på. Fronten är solid och imponerande stark. Samtidigt är den smart. Den är tillverkad av material som tål både en och två smällar och försedd med paneler som du kan byta själv. För dig innebär det mindre tid i verkstaden och mer tid ute på vägen.

Hyttinteriören och ratten i Volvo FMX

Inget som distraherar dig. Allt finns där för att du ska få jobbet gjort. Så tänkte vi när vi utformade interiören i Volvo FMX. Ren och avskalad miljö, smart instrumentering och en stol med genomarbetad design. Dessutom finns det gott om plats för dina prylar. Och en smutsavvisande klädsel i färgen Raven.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Volvo Nyckelfärdig FMX

Volvo Nyckelfärdig - anläggning

Volvo Nyckelfärdig är kompletta lastbilar, perfekt specade för dina transportuppdrag. Med kort leveranstid får du både lastbil och påbygge med garanti från en och samma partner. Då kan du snabbt komma igång med din körning. Enklare blir det inte.

Läs mer
FMX ute på vägarna, sedd från sidan

Inbyggd bränsleeffektivitet

Den optimerade motorn. Automatisk framhjulsdrift (ATC). Det bränslebesparande chassiet. Den intelligenta växellådan. Bränsleeffektiviteten är en naturlig del av Volvo FMX.

Hur mycket kan du spara?
Robust och tålig konstruktion

Ren råstyrka

Större, starkare och tuffare. Volvo FMX är Volvos mest robusta lastbil någonsin.

Ta reda på exakt hur robust Volvo FMX är
Ökad tillgänglighet: en lastbil som jobbar hårt

Tillgänglighet – en självklarhet för oss

Stillastående lastbilar äter snabbt upp vinsten. Allt som har med Volvo FMX att göra är därför utvecklat för att hålla lastbilen där den hör hemma – på arbetsplatsen.

Så här går det till
Byggd för att komma fram överallt: Volvo FMX i arbete

Exceptionell framkomlighet

Automatisk framhjulsdrift. Volvo Dynamic Steering. Välkommen till en ny era av framkomlighet inom anläggningsbranschen.

När framkomligheten är A och O
Konstruktionen hos Volvo FMX hjälper till att öka produktiviteten

Vad gör man för att öka förarnas produktivitet?

Man bygger ett chassi som älskar krävande vägförhållanden. Ser till att körkomforten och framkomligheten går hand i hand. Och hjälper förarna att bli bättre på terrängkörning.

Öka produktiviteten
VT

Volvo FMX på nära håll

Har du frågor? Är du på jakt efter en reservdel? Vill du boka en service? Specificera den perfekta lastbilen? Din lokala Volvoåterförsäljare hjälper dig gärna på vägen.

Sök efter en återförsäljare