100 % tillgänglighet med Volvo Serviceavtal

100 % tillgänglighet

Förstklassig design, högsta kvalitet, överlägsen service och ett omfattande supportnätverk. Genom Volvo Serviceavtal och vår distansuppkoppling kan vi erbjuda dig ett unikt tillgänglighetslöfte. Det betyder att din lastbil alltid är tillgänglig när du behöver den. Om den inte skulle vara det ordnar vi antingen en annan lastbil åt dig eller ger dig ekonomisk kompensation.

Förbättra tillgängligheten
telematic

TELEMATICS GATEWAY – DIN VIRTUELLA MEKANIKER

Via en fjärranslutning kan verkstaden se information om motorn, körsträckan och bränsleförbrukningen. De kan även se eventuella felkoder och övervaka statusen på viktiga komponenter som bromsbelägg, koppling och batteri. Detta minskar risken för oförutsedda stopp. Det innebär även att verkstaden är väl förberedd när du kommer, så att du kommer ut på vägarna igen så fort som möjligt.

Volvo Action Service: bara en knapptryckning bort

Volvo Action Service On-Call – bara tryck på knappen

Ett oplanerat stopp mitt ute i ingenstans? Tryck på VAS On Call-knappen så kopplas du automatiskt till en operatör som talar ditt språk. (Lastbilen kontrollerar nationaliteten via kortet i den digitala färdskrivaren.) Operatören vet precis var du är, känner till ditt chassi-id och kan meddela teknikern eventuella felkoder. Själv kan du känna dig trygg med att hjälpen redan är på väg.

Skaffa en VAS-knapp
Volvo FM:s innovativa säkerhetsfunktioner

Färre olyckor – ökad tillgänglighet

Vi är besatta av säkerhet. Vi har det i blodet. Och det är en principsak när vi bygger alla våra lastbilar. Ju färre olyckor du är inblandad i, desto mer tid kan lastbilen (och föraren) tillbringa ute på vägen. Volvo FM:s innovativa säkerhetsfunktioner skyddar lastbilen, föraren och andra trafikanter.

Säkerhetsfunktioner som räddar liv
Sök efter en återförsäljare

Vill du ha 100 % tillgänglighet?

Din lokala Volvoåterförsäljare vet allt om hur man ökar tillgängligheten. Det är bara att titta förbi eller ringa.

Sök efter en återförsäljare