Chassier som specificeras för varje transportuppdrag

Hur flexibel är den?

Mycket. Bränsletankarna kan sitta på vilken sida som helst. Vi kan flytta på verktygslådor, bränsletankar och AdBlue-tankar. Längden på bakramen kan justeras i steg om 50 millimeter. Vi har ett brett utbud av hjulbaser. Och vi hjälper dig att skräddarsy den exakt efter dina behov redan på fabriken.

Se chassikonstruktionen
Volvo FM skräddarsydd redan från fabrik

Fabriksgaranti

Din Volvo FM blir unik. Så fort den är beställd börjar fabriken optimera specifikationerna. För mer extrema användningsområden kan chassiet skräddarsys i vår fabrik. Det höjer kvaliteten, minskar ledtiden och ger dig en mer komplett garanti – hela Volvopaketet.

Volvos påbyggnadsgränssnitt underlättar påbyggnadsarbetet

Smart kablage

Påbyggargränssnittet till Volvo FM gör det lätt för påbyggaren att koppla in sig i lastbilens elsystem och anpassa de aktuella funktionerna. Tack vare gränssnittet kan föraren dessutom driva och styra ansluten extrautrustning både via instrumentpanelen och via fjärrkontrollen.

Mer om påbyggnadsgränssnittet
Volvo FM med bättre axeltryckskapacitet

Axelekonomi

För att göra Volvo FM ännu flexiblare har vi ökat axeltryckskapaciteten. De låga chassihöjderna och starkare axelkonfigurationerna ger dig en optimal lösning – som gör att du kan ta på dig uppdrag som konkurrenterna inte klarar och får ut mer av dem du redan har.

Teaser för återförsäljarsökverktyget

Så många möjligheter

Volvo FM är så flexibel att du kan specificera den precis som du vill ha den. Din lokala Volvoåterförsäljare hjälper dig gärna att ta fram en specifikation som passar dig.

Sök efter en återförsäljare