En låg hytt innebär inte sämre körkomfort

1,39 meters spelrum

Om du kör biltransporter behöver du en låg lastbil. Ofta är det centimetrar som avgör om man får på en extra bil. Den låga sovhytten till nya Volvo FM är rekordlåg – bara 2,61 meter med rätt specifikationer. Det ger hela 139 centimeter att spela med innan lastbilen överskrider den europeiska fyrametersgränsen.

Inga antenner sticker upp från taket

Fria ytor i taket

Den låga hytthöjden är bara meningsfull om inget sticker upp från taket. Därför kan alla antenner på Volvo FM flyttas – WLAN-antennen till fronthyllan, telefonantennen till instrumentbrädan och antennerna för vägtullar, FM-radio, kommunikationsradio och Dynafleet kan monteras i hyttsidorna.

Kliv in i den låga FM-hytten

Lätt att ta sig i och ur

När du kliver i och ur hytten flera gånger varje dag måste det vara enkelt. På Volvo FM:s extralåga chassi sitter insteget bara 26 cm ovanför marken (beroende på däckdimension och varumärke). Dörren kan öppnas hela 90 grader och med hjälp av handtaget svingar du dig lätt upp i hytten.

Mått på den låga FM-hytten

Resultatet

A. Hytt
B. Ram
C. Upphängning
D. 355/50-däck (lastad)

Sök efter en återförsäljare

Sikta lågt

Kontakta eller titta förbi din lokala återförsäljare om du är intresserad av den låga sovhytten. De visar dig gärna runt.

Sök efter en återförsäljare