Volvo FM-kontoret

Välkommen in på kontoret

Rofylld, proffsig och rätt utrustad – en arbetsplats som du faktiskt kommer att vilja vara på. Alla färger och material är noggrant utvalda. Instrumentbrädans linjer löper elegant runt förarplatsen. Och den extra breda vindrutan ger dig en god överblick över vägen.

Den nya instrumentbrädan till Volvo FM

Allt inom nära räckhåll

Du behöver inte luta dig. Inte sträcka dig. Inte ta ögonen från vägen. I din Volvo FM hittar du alla instrument exakt där du vill ha dem. Du kan snabbt läsa av all viktig information. Dessutom kan du byta plats på många av knapparna så att de funktioner du använder ofta sitter nära till hands. 

Det finns gott om förvaringsmöjligheter i nya Volvo FM

Gott om plats för dina prylar

Pennor, skrivbräden, telefonen, favoritmuggen … Ofta är det detaljerna som gör jobbet lite lättare. Därför har vi utökat förvaringsmöjligheterna. Den rymliga fronten, underbädden och de bakre och utvändiga förvaringsfacken kan skräddarsys exakt efter dina behov. Och det finns många fack för att hålla ordning på till exempel viktiga papper. Det finns till och med en datorhållare, en papperskorg och en utfällbar flaskhållare för en tvålitersflaska.

Den nya bekväma förarstolen till Volvo FM

Sitter du bekvämt?

Förarstolen ger utmärkt stöd, räckvidd och benutrymme. Den kan flyttas 20 cm framåt och bakåt och 10 cm i höjdled. Du sitter skönare än någonsin.

Justerbar och vinklad ratt i Volvo FM

Ergonomisk körställning

Ratten kan justeras 90 mm i höjdled och lutas 28 grader. Med en praktisk fotpedal kan du enkelt fälla undan ratten när du stiger in i eller ut ur hytten. Ratten är ergonomiskt utformad och har flera olika grepp – för maximal komfort hela dagen. För lite extra lyxkänsla kan du dessutom välja till en läderklädd ratt.

Volvo FM system för tjänster

System för tjänster och infotainment

Enkel navigering, Dynafleet, förbättrad kommunikation och ett förstklassigt ljudunderhållningssystem. Med Volvo Lastvagnars integrerade system för tjänster och infotainment omfattas dessa funktioner av samma gränssnitt – en sjutums pekskärm som styrs manuellt med röstkommandon och rattknappar.

Tänk om kring din hyttmiljö.

Volvo FM lätthanterliga system

Enkelt att använda

Förenkla styrningen av tjänster och infotainment. Och upplev fördelarna – bättre och säkrare körupplevelser, enklare navigering och effektivare vagnparkshantering.

Systemet kombinerar ljud- och underhållningsanläggningen i hytten med Dynafleet och navigeringsfunktioner.

Tjänster och infotainment är helt integrerade och enkla att använda. Du styr alla funktioner via pekskärmen, rattknapparna eller din egen röst. Välj det som passar dig bäst.

Sök efter en återförsäljare

Sitt bekvämt

Ställ in en bra körställning. Provligg sängen. Beundra utsikten. Din lokala Volvoåterförsäljare visar dig gärna alla funktioner i Volvo FM-hytten.

Sök efter en återförsäljare