Volvo FL – självklar volvoidentitet

En del av familjen

Lastbilen har en mjukt rundad, aerodynamisk utformning, djärv grafik och de karakteristiska V-formade ljusen. Volvo FL är kanske mindre än sina kraftfullare syskon inom fjärrtransportsegmentet, men det råder ingen tvekan om släktskapet. Volvoidentiteten är självklar.

Nya designen på Volvo FL

Volvos järnmärke

På nya Volvo FL har det klassiska järnmärket flyttats upp från grillen. I stället har det fått en mer framträdande plats högre upp under vindrutan. Det gör att vindrutan upplevs större, vilket i sin tur gör att föraren ser ut att sitta närmare marken och att lastbilen ger ett snällare intryck ute i trafiken.  

De aerodynamiska linjerna på nya Volvo FL

Låt luften flöda förbi

Volvo FL har en aerodynamisk design med mjukt rundade hörn som minskar luftmotståndet, förbättrar körbarheten och sparar bränsle. Den distinkta våffelmönstrade grillen ökar luftflödet och underlättar motorkylningen och efterbehandlingen.

Volvo FL 4x4, för krävande vägar

Ett imponerande yttre

De karakteristiska dekorränderna är framtagna speciellt för Volvo FL 4x4 och gör att den är enkel att särskilja från sina tvåhjulsdrivna släktingar. Ränderna framhäver också de robusta köregenskaperna och får lastbilen att skilja sig från mängden.

Välj bland fler än 300 färger. Alla lika gröna.

Spara tid och pengar genom att inte behöva åka till en separat lackeringsverkstad. Få din Volvohytt levererad i vilken färg du vill. Välj mellan över 650 olika nyanser och färgtoner. Och om du inte hittar det du söker kan vi blanda till praktiskt taget vilken färg som helst åt dig.

Vill du ha en förhandstitt? Använd Färgväljaren nedan.

Tyvärr kan datorskärmen inte helt göra färgerna rättvisa. Om du vill se riktiga färgprover kan du besöka din Volvoåterförsäljare. Observera att samtliga färger inte finns tillgängliga för alla modeller och på alla marknader. Bilden visar en lastbil med högsta möjliga färgnivå.

Den här färgväljaren innehåller alla färger som är tillgängliga i säljsystemet. Många av de solida färgerna går även att få med ett ytlager med klarlack. Kontakta din Volvoåterförsäljare om du inte kan hitta färgen du har efterfrågat.

VT

Blev du intresserad?

Utforska Volvo FL och alla dess fördelar hos din lokala Volvoåterförsäljare.

Sök efter en återförsäljare