Få mer information om Volvo Guldavtal för FH-lastbilar

100 % tillgänglighet garanterad

Förstklassiga produkter, överlägsen service och ett omfattande supportnätverk. Genom Volvo Guldavtal och vår distansuppkoppling kan vi garantera dig en 100-procentig tillgänglighet. Det betyder att din lastbil alltid är tillgänglig när du behöver den. Om den inte skulle vara det ordnar vi antingen en annan lastbil åt dig eller ger dig ekonomisk kompensation.

Förbättra tillgängligheten
Telematiksystem

TELEMATICS GATEWAY – DIN VIRTUELLA MEKANIKER I HYTTEN

Via en fjärranslutning kan verkstaden se information om motorn, körsträckan och bränsleförbrukningen. De kan även se eventuella felkoder och övervaka statusen på viktiga komponenter som bromsbelägg, koppling och batteri. Detta minskar risken för oförutsedda stopp. Det innebär även att verkstaden är väl förberedd när du kommer, så att du kommer ut på vägarna igen så fort som möjligt.

VAS On Call – service när du behöver den, där du behöver den

Volvo Action Service On-Call – bara tryck på knappen

Ett oplanerat stopp mitt ute i ingenstans? Tryck på VAS On Call-knappen så kopplas du automatiskt till en operatör som talar ditt språk. (Lastbilen kontrollerar nationaliteten via kortet i den digitala färdskrivaren.) Operatören vet precis var du är, känner till ditt chassi-id och kan meddela teknikern eventuella felkoder. Själv kan du känna dig trygg med att hjälpen redan är på väg.

Skaffa en VAS-knapp
Säkerhet och tillgänglighet går hand i hand

Färre olyckor – ökad tillgänglighet

Vi är besatta av säkerhet. Vi har det i blodet. Och det är en av de viktigaste sakerna vi tänker på när vi bygger alla våra lastbilar. Ju färre olyckor du är inblandad i, desto mer tid kan lastbilen (och föraren) tillbringa ute på vägen. Volvo FH är vår allra säkraste lastbil. Någonsin. Den är dessutom fullmatad med säkerhetsfunktioner som skyddar lastbilen, föraren och andra trafikanter.

Världens säkraste Volvo

”Inte en minuts extra stillestånd”

Johan Bergström på Hedesunda Frakt låg hemma sjuk och hade inte koll på att batterierna i lastbilen höll på att ladda ur på grund av att kylskåpet stod på. Då blev han uppringd av sin Volvoåterförsäljare som hade uppmärksammat situationen. Ett uppskattat samtal som förhindrade ett kostsamt lastbilsstillestånd. Tack vare Volvos guldkontrakt får Johan hjälp att identifiera och åtgärda mindre problem innan de blir till stora problem.

”Inte en minuts extra stillestånd”
Sök efter en återförsäljare

Vad sägs om 100 % tillgänglighet?

Din lokala Volvoåterförsäljare vet allt om hur man maximerar tillgängligheten. Det är bara att titta förbi eller ringa.

Sök efter en återförsäljare