Inbyggd kvalitetssömn

I-Park Cool är specialdesignad, fabriksmonterad och integrerad i lastbilens klimatsystem. Om temperaturen sjunker kraftigt under natten lämnar den över till parkeringsvärmaren och du kan sova vidare ända till morgonen i precis den behagliga temperatur som du har valt.

Energisnål kylning

I-Park Cool har en effektiv kylkapacitet på 1 000 W och håller en behaglig temperatur hela natten. Om du vill ta rast i hytten under varma dagar kan du få en kyleffekt på hela 2 500 W i upp till en timme.

Full ståhöjd i Volvo FH Globetrotter och Globetrotter XL

Påverkar inte hyttutrymmet

Det sista vi skulle göra är att använda den där extra kubikmetern ståhöjd du fått i Volvo FH till en invändig luftkonditionerare. Så det har vi inte gjort. I stället är den integrerad i klimatsystemet. Hyttutrymmet är ditt – och bara ditt.

Volvo FH16 i ett isblock i öknen

Varje droppe bränsle är värdefull

Det är visserligen vanligt med takmonterade luftkonditionerare, men det är inte särskilt kostnadseffektivt. Eftersom vi vill erbjuda dig maximal aerodynamik och bränsleförbrukning har vi byggt in I-Park Cool.

Volvo FH-dragbil med släp, parkerad i mörker

Sov i tystnad

I-ParkCool är hela 20 decibel tystare än andra luftkonditioneringssystem. Det betyder en 75 procent lägre uppfattad ljudnivå, bättre sömnkvalitet och betydligt mer utvilade förare.

Sök efter en återförsäljare

Vill du hålla huvudet kallt?

Åk till din lokala Volvoåterförsäljare för en demo av I‑Park Cool och mer information om intelligenta Volvo FH.

Sök efter en återförsäljare