Lastbilsföraren berättar om hyttinteriören

En hyllning till lastbilsförarna

Varje liten detalj och varje liten centimeter har planerats noggrant för att göra livet bekvämare för dig – oavsett om du sitter bakom ratten, vilar eller sover i din bädd.
Förvaringslådor inne i Volvo FH-hytten

En rymlig hytt

De upprätta A-stolparna, den låga motortunneln och det höga taket säkerställer en rymlig hytt. Och det är den verkligen – även för långa förare. Ståhöjden är hela 220 cm.

Vill du veta mer?

Gott om plats för dina prylar

Det finns plats för mycket i den här hytten. Den rymliga fronten, underbädden och de bakre och utvändiga förvaringsfacken kan skräddarsys efter dina behov. Det finns dessutom gott om smarta förvaringsfack för småprylar. 

Bädden i Volvo FH-hytten

Bred och skön säng

Underbädden erbjuder bekväm vila och kan dras ut så att den blir 900 mm bred. Du kan även välja till en manuellt eller elektroniskt ställbar bädd som kan lutas 55 grader – perfekt när du vilar, läser eller tittar på tv.

Volvo FH parkeringskylare

Inbyggd parkeringskylare

Förstklassigt kylsystem som inte påverkar hyttutrymmet eller aerodynamiken negativt. I-ParkCool är en integrerad parkeringskylare som reglerar temperaturen på natten och sparar bränsle om dagen.

 

Läs mer om I-ParkCool >

Volvo FH parkeringskylare

Inbyggd parkeringskylare

Förstklassigt kylsystem som inte påverkar hyttutrymmet eller aerodynamiken negativt. I-ParkCool är en integrerad parkeringskylare som reglerar temperaturen på natten och sparar bränsle om dagen.

Läs mer om I-ParkCool
Kaffebryggare

Kaffebryggare

Nu behöver du inte stanna för att köpa dig en kopp kaffe längre. Denna stiliga kaffebryggare är skräddarsydd för Volvohytter och passar perfekt i förvaringslådan under bädden.

Volvo FH justerbar ratt

Smarta rattfunktioner för ökad komfort

Den justerbara ratten med 20° övre rattjusteringsfunktion gör livet på vägarna bekvämare. Den regleras med en praktisk fotpedal och kan dessutom fällas undan när du kliver i och ur hytten.

Förstklassig förarstol

Inställningsmöjligheterna för förarstolen är av världsklass. Du kan flytta den 24 cm framåt och bakåt och 10 cm i höjdled. Formen ger dessutom överlägset sidostöd och passar även förare med långa ben.

Instrumentbräda i Volvo FH

ECC med luftkvalitetsgivare

Den elektroniska klimatanläggningen har förbättrade munstycken och ett stort antal givare och filter som renar luften innan den fyller dina lungor. Resultatet blir oöverträffad luftkvalitet, bättre avfrostning och en dragfri hyttmiljö.

System för tjänster och infotainment

System för tjänster och infotainment

Enkel navigering, Dynafleet, förbättrad kommunikation och ett förstklassigt ljudunderhållningssystem. Med Volvo Lastvagnars integrerade system för tjänster och infotainment omfattas dessa funktioner av samma gränssnitt – en sjutums pekskärm som styrs manuellt med röstkommandon och rattknappar.

Tänk om kring din hyttmiljö.

Enkelt att använda

Enkelt att använda

Förenkla styrningen av tjänster och infotainment. Och upplev fördelarna – bättre och säkrare körupplevelser, enklare navigering och effektivare vagnparkshantering.

Systemet kombinerar ljud- och underhållningsanläggningen i hytten med Dynafleet och navigeringsfunktioner.

Tjänster och infotainment är helt integrerade och enkla att använda. Du styr alla funktioner via pekskärmen, rattknapparna eller din egen röst. Välj det som passar dig bäst.

Taklucka i Volvo FH

Taklucka för extra säkerhet

Takluckans tonade glas bidrar till den ljusa och luftiga känslan i hytten. Samtidigt fungerar den som nödutgång för föraren. Till luckan finns även solskydd och myggnät. Självklart kan du välja en eldriven lucka.

Sök efter en återförsäljare

Känn dig som hemma

Känn dig som hemma. Provsitt stolen, testa sängen, kolla i alla skåp … Du anar inte hur mycket plats det finns.

Sök efter en återförsäljare