Vi är glada att kunna presentera Volvo FH 25 Year Special Edition. Vi ser den som en hyllning till vår allra första FH.
Denna mycket specificerade lastbil finns i två lanseringsfärger. Eller i just den färg du vill ha.
Men även om utseendet är fantastiskt så är det ingenting mot prestandan.

Fem skäl till att du vill äga den här lastbilen

Jubileumslastbilen finns bara tillgänglig under en begränsad tid. Det är också den enda begränsningen. Den är skapad för att klara alla de tuffa krav som är förknippade med ett liv ute på vägarna. Och den kan fyllas med några av våra populäraste och mest banbrytande funktioner och innovationer, såsom I-Shift och Volvo Engine Brake+. Den är helt enkelt gjord för att optimera din verksamhet.

En skylt som visar dekoren på Volvo FH 25 Special Edition

1. Den fantastiska exteriören

Du kan välja vilken färg du vill, eller bestämma dig för en av våra noga utvalda och exklusiva hyttfärger. Den röda (Crimson Pearl) är en modern variant på originalhyttfärgen från 1993. Hyttfärgerna får garanterat Volvo FH 25 Year Special Edition att sticka ut. Inte minst i kombination med den unika dekoren och emblemet för 25-årsjubileet.

Interiören i Volvo FH 25 Year Special Edition

2. Den snygga interiören

När du väl har klivit in i hytten kanske du inte vill kliva ur igen. Den snygga och exklusiva interiören med sin orange accentfärg ger det där distinkta men subtila intrycket. Säkerhetstänk in i minsta detalj.

Förare som tar en paus vid havet

3. En förardröm

I Volvo FH:s säkerhetshytt har du den bekvämaste och säkraste arbetsplats du kan tänka dig. Inte bara när du kör utan också när du vilar och sover.

Inne i Volvo FH 25 Year Special Edition

4. En säker och effektiv lastbil

Att tänka säkerhet är en del av vårt dna. Även jubileumslastbilen är förstås utrustad med de senaste säkerhetsfunktionerna. Vi erbjuder också tjänster som Förarutbildning och Dynafleet, som hjälper förarna att hantera sina fordon bättre, säkrare och effektivare.

Närbild på Volvo FH 25 Year Special Edition

5. En lönsam prestandamaskin

Lastbilen är fylld med smarta innovationer och lösningar. Det ger dig oslagbar tillgänglighet och förarproduktivitet, vilket i sin tur ökar lönsamheten. Och den kan skräddarsys för att passa din verksamhet perfekt.

Studiobild på Volvo FH

Allmänt om FH

När du köper en Volvo FH kan du vara säker på att chassiet, hytten, drivlinan och alla utrustningspaket tillsammans blir en helhet som är förstklassig i varje detalj. Klicka bara på länken så får du reda på allt du behöver veta.

Utforska FH mer i detalj
Volvo FH 25 Year Special Edition i morgonljus

Specifikationer

Oavsett om du väljer Volvo FH eller Volvo FH16 får du en enastående lastbil.
För fullständiga specifikationer, vånligen kontakta din Volvoåterförsäljare.

Volvo FH 25 Year Special Edition, FH 500 hk >

Volvo FH 25 Year Special Edition, FH16 750 hk >

Maximera din verksamhet med de här funktionerna

Volvo FH 25 Year Special Edition ser till din säkerhet och stärker din konkurrenskraft. Ändå kan den bli ännu bekvämare, säkrare och mer produktiv, samtidigt som bränsleförbrukning, utsläpp och kostnader sänks. Du behöver bara lägga till en eller flera av de här funktionerna.

Volvo FH – en hyllad livsstil

Fantastiska Volvo FH fyller 25

Volvo FH
– en hyllad livsstil

Framgångssagan Volvo FH
Sök efter en återförsäljare

Beställ din jubileumslastbil i dag – kontakta din återförsäljare

Volvo FH 25 Year Special Edition är bara tillgänglig under en begränsad tid, så vänta inte för länge med att beställa den.

Sök efter en återförsäljare