Volvo FE med fjärranslutning till Volvos verkstad

Volvo Guldavtal

Teckna ett guldavtal för din Volvo FE. Det innebär att lastbilens viktigaste system är fjärranslutna till och övervakas av din Volvoverkstad. Det innebär även att du bara blir kallad till service när lastbilen verkligen behöver det. De mindre felen kan därmed identifieras och åtgärdas redan innan de utvecklas till större problem. Och reparation och underhåll kan utföras under planerade stopp. Kontentan blir att lastbilen tillbringar mindre tid i verkstaden och mer tid ute på vägen.

Volvo Serviceavtal
Volvo FE och Volvo Action Service

Volvo Action Service

Oplanerat stopp mitt ute i ingenstans? Ring bara Volvo Action Service så får du prata med någon av våra operatörer inom loppet av några sekunder. En tekniker är snart på väg med rätt verktyg – oavsett vilken tid det är och var du befinner dig.

Volvo FE:s innovativa säkerhetsfunktioner

Färre olyckor – ökad tillgänglighet

Vi är besatta av säkerhet. Vi har det i blodet. Och det är en av de viktigaste sakerna vi tänker på när vi bygger alla våra lastbilar. Ju färre olyckor lastbilen är inblandad i, desto mer tid kan den tillbringa ute på vägen. Volvo FE:s innovativa säkerhetsfunktioner skyddar lastbilen, föraren och andra ute i trafiken.

Säkerhetsfunktioner som räddar liv
Sök efter en återförsäljare

Vill du förbättra din tillgänglighet?

Din lokala Volvoåterförsäljare vet allt om hur man ökar tillgängligheten. Det är bara att titta förbi eller ringa.

Sök efter en återförsäljare