I‑Shift ökar produktiviteten

I‑Shift – vår smartaste växellåda någonsin

Enkel, tillförlitlig och supereffektiv – I‑Shift har förvandlat lastbilsindustrin. Förarna älskar den. Nu slipper de den tröga kopplingspedalen och behöver inte kämpa med växelspaken – ändå sker växlingen med perfekt timing varje gång. Samtidigt sparar den upp till 5 procent bränsle, så den är bra för ekonomin också.

Volvo FE-hytten – hög komfort och produktivitet

Perfekt miljö för både arbete och vila

Allt i Volvo FE är utformat för att öka din produktivitet ute på vägen – från det att du kliver in i hytten (via det ergonomiska insteget) till dess att du stämplar ut. Och den ökade komforten känns i kroppen när dagen är slut.

Ta en titt inuti hytten
Volvo FE drivs med D8K-motorn.

Mer kraft

Med D8K-motorn på 350 hk är Volvo FE bättre utrustad än någonsin. Den hjälper förarna att få mer gjort på kortare tid. Ger dem mer kraft att vara produktiva.

 

Ta en titt på drivlinespecifikationerna
9 tons axeltryck på framaxeln ökar lastkapaciteten.

Ytterligare ett ton på framaxeln

En ny framaxel medger ett axeltryck på upp till 9 ton, vilket är ytterligare ett ton jämfört med föregående version. Detta innebär ökad nyttolast eller bara flexibiliteten i att kunna ta fler typer av uppdrag. Och göra dig ännu mer produktiv.

Ta en titt på chassispecifikationerna
Dynafleet maximerar produktiviteten

Dynafleet – maximera produktiviteten

Platser, laster och nivåer. Förartider. Utsläppsrapporter. Bränsleförbrukning. Dynafleet ger dig tillgång till realtidsuppdaterad information om alla dina lastbilar. Det hjälper dig att maximera produktiviteten och fatta lönsamma beslut.

Sök efter en återförsäljare

Öka produktiviteten

Kontakta din lokala Volvoåterförsäljare. De vet precis hur du och din verksamhet ska uppnå så hög produktivitet som möjligt.

Sök efter en återförsäljare