Volvo FE – en del av Volvofamiljen

En del av familjen

Lastbilen har en mjukt rundad, aerodynamisk utformning, djärv grafik och Volvos V-formade strålkastare. Volvo FE är inte så stor, men desto smidigare och lättare – mycket värdefulla egenskaper i stadsmiljö. Volvoidentiteten är självklar.

Nya designen på Volvo FE

Volvos järnmärke

På nya Volvo FE har det klassiska järnmärket flyttats upp från grillen. I stället har det fått en mer framträdande plats högre upp under vindrutan. Det gör att vindrutan upplevs större, vilket i sin tur gör att föraren ser ut att sitta närmare marken och att lastbilen ger ett snällare intryck ute i trafiken.  

Hytten på nya Volvo FE minskar luftmotståndet

Låt luften flöda förbi

Volvo FE har en aerodynamisk design med mjukt rundade hörn som minskar luftmotståndet, förbättrar körbarheten och sparar bränsle. Den distinkta våffelmönstrade grillen ökar luftflödet och underlättar motorkylningen och efterbehandlingen.

Välj bland fler än 300 färger. Alla lika gröna.

Spara tid och pengar genom att inte behöva åka till en separat lackeringsverkstad. Få din Volvohytt levererad i vilken färg du vill. Välj mellan över 650 olika nyanser och färgtoner. Och om du inte hittar det du söker kan vi blanda till praktiskt taget vilken färg som helst åt dig.

Vill du ha en förhandstitt? Använd Färgväljaren nedan.

Tyvärr kan datorskärmen inte helt göra färgerna rättvisa. Om du vill se riktiga färgprover kan du besöka din Volvoåterförsäljare. Observera att samtliga färger inte finns tillgängliga för alla modeller och på alla marknader.

Den här färgväljaren innehåller alla färger som är tillgängliga i säljsystemet. Många av de solida färgerna går även att få med ett ytlager med klarlack. Kontakta din Volvoåterförsäljare om du inte kan hitta färgen du har efterfrågat.

Sök efter en återförsäljare

Upplev skönheten

Avgör själv om Volvo FE är den snyggaste distributionslastbilen på marknaden. Titta bara förbi din lokala Volvoåterförsäljare.

Sök efter en återförsäljare