Lastvagnar

Redo för arbete. Och vila.

Volvo FMX – hyttinteriör

Bakom ratten i din Volvo FMX är det du som bestämmer. Du har mer kontroll, bättre stöd och mer utrymme än någonsin. Den här platsen är skräddarsydd för din produktivitet.

När du kommer in i Volvo FMX-hytten känner du dig hemma, samtidigt som hytten förmedlar en ny känsla. Ditt första intryck är troligen att hytten är rymlig och ljus. Alla tre hyttversionerna har mer utrymme än tidigare.

När du sätter dig i förarstolen finns allt där du förväntar dig. Tiltfunktionen hjälper dig att hitta den perfekta rattpositionen och din hand hamnar helt naturligt på den nya I-Shift-växelspaken som är snyggt integrerad i stolen. Sikten från förarstolen är svårslagen – dörrlinjen är låg, fönsterytorna är generösa och varje del av interiören är utformad för att ge dig full kontroll.

Förargränssnittet är dessutom helt nytt och utformat för att hjälpa dig att hålla händerna på ratten och uppmärksamheten på vägen. Du får full kontroll över allt du behöver för att kunna göra ditt jobb exakt och effektivt. Instrumenteringen är helt digital och ger dig nya möjligheter att skräddarsy din arbetsmiljö för dina behov i alla situationer. Den nya niotums sidodisplayen ger dig kontroll över lastbilens funktioner, inklusive upp till åtta kameror och en intuitiv hantering av dragförmågan.

Röststyrningen i Volvo FMX-hytten ger dig dessutom hjälp vid behov.

Interiörens ytor och material utstrålar premiumkvalitet, oavsett inredningsnivå. Välj mellan tre olika inredningsnivåer och ett stort urval av kulörer. Det är enkelt att hitta din egen stil.

Interiör

Välj mellan tre olika inredningsnivåer och ett stort urval av kulörer.

Robust

Levereras med vinylklädsel och gummimattor. Utforska de olika exteriöra stylingnivåerna i Volvo Truck Builder.

Dynamic

Levereras med textilklädsel och gummimattor. Utforska de olika exteriöra stylingnivåerna i Volvo Truck Builder.

Progressive

Levereras med antingen plysch- eller skinnklädsel och gummimattor. Utforska de olika exteriöra stylingnivåerna i Volvo Truck Builder.

Svart läder – snyggt, hållbart och enkelt att hålla rent

Nu kan du skapa dig en unik förarmiljö med ratt, dörrsida och stol i svart kvalitetsläder. Det är lätt att hålla rent, ger en bra komfort och håller sitt utseende över tid. Bilderna nedan visar en Volvo FM.

Tillbehör till din lastbil

Känn dig som hemma. Här är detaljerna som gör
en vanlig Volvo FMX till ditt unika hem på vägen.

Volvo FMX – interiörbilder

Skräddarsy din arbetsplats

Din Volvoåterförsäljare hjälper dig att skapa din nya favoritplats.