Lastvagnar

Skapad för utmaningar

Volvo FMX – Hyttexteriör

Om du redan älskar Volvos FMX kommer den nya generationen inte att göra dig besviken. Den har en helt ny modern design som är mer robust och självsäker än någonsin. Byggd för riktigt tuffa förhållanden.

Den nydesignade hytten har en upprätt profil, större utrymmen, generösa fönsterytor och en låg dörrlinje. Frontens nedre del och de eleganta V-formade strålkastarna förstärker den tuffa ikoniska profilen. 

Strålkastarnas distinkta linjer flödar längs hyttens form, fortsätter runt fronthörnet och sträcker ut sig längs hyttsidorna. Den robusta fronten följer Volvo FMX-konceptet. Den är skyddande och hållbar och delarna är lätta att byta ut vid behov.

Du ser även att järnmärket i fronten har blivit större och när du närmar dig dörren upptäcker du att instegen har en ny robust design med slitstarka halkskyddade ytor. Takluckan av stål sätter standarden för skydd i tuffa driftmiljöer. Det är sådana detaljer som gör skillnad.

Välj bland fler än 650 färger. Alla lika gröna.

Spara tid och pengar genom att inte behöva åka till en särskild lackeringsverkstad. Få din Volvohytt levererad i vilken färg du vill. Välj mellan över 650 olika nyanser och färgtoner. Och om du inte hittar det du söker kan vi blanda till praktiskt taget vilken färg som helst åt dig.

Vill du ha en förhandstitt? Använd Färgväljaren nedan.

Tyvärr kan datorskärmen inte helt göra färgerna rättvisa. Om du vill se riktiga färgprover kan du besöka din Volvoåterförsäljare. Observera att samtliga färger inte finns tillgängliga för alla modeller och på alla marknader. Bilden visar en lastbil med högsta möjliga färgnivå.

Den här färgväljaren innehåller alla färger som är tillgängliga i säljsystemet. Många av de solida färgerna går även att få med ett ytlager med klarlack. Kontakta din Volvoåterförsäljare om du inte kan hitta färgen du har efterfrågat.

Tillbehör till din lastbil

Känn dig som hemma. Här är detaljerna som gör
en vanlig Volvo FMX till ditt unika hem på vägen.

Volvo FMX – exteriörbilder

Redo för en Volvo FMX?

Den väntar på dig.