Lastvagnar

Sverige

×

Volvo FL – Förarproduktivitet

Vad gör man för att öka förarens produktivitet? Förbättrar körupplevelsen. Höjer hyttkomforten. Och kompletterar med några innovativa, tidsbesparande verktyg. Volvo FL är en produktivitetsmaskin.

I-Sync – automatiserad enkelhet

Med vår I-Sync-växellåda blir stadskörning, med sina många stopp och starter, en helt ny upplevelse. Förarna älskar de perfekt timade automatiska växlingarna – ingen trög koppling och ingen växelspak att brottas med. Samtidigt sparar den bränsle och är därmed bra för ekonomin.

Växla upp till I-Sync

Perfekt miljö för både arbete och vila

Allt i Volvo FL är utformat för att öka din produktivitet ute på vägen – från ögonblicket då du kliver in i hytten (via det ergonomiska, låga insteget) till dess att du stämplar ut. Och den ökade komforten känns i kroppen när dagen är slut.

Ta en titt inuti hytten

Ostoppbar

Med bättre dragförmåga, högre markfrigång och ökad frigångsvinkel fram håller Volvo FL 4x4 vad den lovar – på alla vägar och i alla väder.

Ett halvt ton extra last

4-cylindriga 12-tons Volvo FL väger mellan 200 och 500 kg mindre än den 6-cylindriga versionen. Den 4-cylindriga D5K-motorn ger upp till ett halvt ton högre lastkapacitet och ökar därmed din produktivitet och effektivitet dramatiskt.

Ta en närmare titt på våra motorer

Dynafleet – maximera produktiviteten

Platser, laster och nivåer. Förartider. Utsläppsrapporter. Bränsleförbrukning. Dynafleet ger dig tillgång till realtidsuppdaterad information om alla dina lastbilar. Det hjälper dig att maximera produktiviteten och fatta ännu mer lönsamma beslut.

Utforska Dynafleet

Öka produktiviteten

Kontakta din lokala Volvoåterförsäljare. De vet precis hur du och din verksamhet ska uppnå så hög produktivitet som möjligt.