Lastvagnar

Born street smart

Hyttexteriören till Volvo FL

Kompakt, dynamisk och utan tvekan en Volvo. Volvo FL är gjord för att köra på gatorna. De V-formade lamporna, de tydliga fönsterytorna och den smala hyttprofilen visar att det här är en Volvolastbil som är byggd för att köras i städer.

Kompakt och nära marken

Volvo FL är byggd för att köra i städer. Hyttens yttermått är kompakta, och oavsett hyttmodell är körställningen nära gatunivån. I förarstolen har du idealiska förutsättningar att få ögonkontakt med andra trafikanter och förbättra trafiksäkerheten.

Vilken typ av hytt passar dig?

Välj mellan tre olika hyttmodeller. Var och en med sina egna karaktärsdrag, beroende på om du vill ha ett riktigt kompakt hyttformat, behöver mer invändigt utrymme eller vill transportera ett helt arbetslag.

Tredelad stötfångare

Den innovativa stötfångaren har stålhörn med utmärkt slagtålighet. Och om en del skadas går den lätt att byta ut.

Generösa fönsterytor

Volvo FL-hytterna erbjuder generösa fönsterytor, som ger fantastiskt god sikt. Om du vill att den direkta sikten ska bli ännu bättre kan du beställa din Volvo FL med ett antal extra fönster.

Välj bland fler än 650 färger. Alla lika gröna.

Spara tid och pengar genom att inte behöva åka till en särskild lackeringsverkstad. Få din Volvohytt levererad i vilken färg du vill. Välj mellan över 650 olika nyanser och färgtoner. Och om du inte hittar det du söker kan vi blanda till praktiskt taget vilken färg som helst åt dig.

Vill du ha en förhandstitt? Använd Färgväljaren nedan.

Tyvärr kan datorskärmen inte helt göra färgerna rättvisa. Om du vill se riktiga färgprover kan du besöka din Volvoåterförsäljare. Observera att samtliga färger inte finns tillgängliga för alla modeller och på alla marknader. Bilden visar en lastbil med högsta möjliga färgnivå.

Den här färgväljaren innehåller alla färger som är tillgängliga i säljsystemet. Många av de solida färgerna går även att få med ett ytlager med klarlack. Kontakta din Volvoåterförsäljare om du inte kan hitta färgen du har efterfrågat.

Är det något du undrar?

Din lokala Volvoåterförsäljare svarar gärna på dina frågor. Ring, titta förbi eller be dem komma och hälsa på dig.