Lastvagnar

Din rullande hotellsvit

Volvo FH16 – ditt hem på vägarna

Behöver du övernatta med stil, eller vill du bara ha en riktigt bekväm hytt med massor av plats? Volvo FH16 tar nästa steg i utvecklingen av livet på vägarna. Här inne har du det bekvämt, oberoende av vädret utanför. Välkommen in!

Välj mellan fem olika hyttstorlekar för att få ett optimalt utrymme för dina behov. Alla hyttstorlekarna ger en rymlig känsla och släpper in ljus ovanifrån. Fyra av hytterna har sovplatser för två personer, men du kan förstås utnyttja hela utrymmet själv. Du får idealiska förhållanden för en god vila. I den isolerade hytten med mörkläggningsgardiner kan du lätt sova ostört. Klimatsystemet kan utrustas med I-Park Cool som ger en perfekt hyttemperatur under hela natten.

Det finns även gott om plats för alla dina prylar. Belysning, ljud, underhållning och andra funktioner styrs enkelt från instrumentbrädan, den bakre väggpanelen eller via röststyrning. Och det är bara början. Du kan välja till en mängd andra tillbehör som gör livet på vägen ännu bekvämare.

En god natts sömn

Välj mellan en resårmadrass och en skummadrass. Båda ger dig en sovkomfort av högsta klass. Om du har parkerat din lastbil i en sluttning kan du justera sängen för att kompensera för lutningen och förbättra sovkomforten ytterligare.

Dubbla kylskåp

Behöver du rejält med kylmöjligheter? Inga problem. Du kan välja till dubbla kylskåp i din Volvo FH16-hytt. Ett på den övre bakre hyllan och ett under sängen.

TILLBEHÖR TILL DIN LASTBIL

Här är detaljerna som gör en vanlig 
Volvo FH16 till ditt unika hem på vägen.

REDO FÖR PREMIUMKOMFORT?

Vi hjälper dig att göra de rätta valen.