Lastvagnar

Mer kontroll än någonsin

Volvo FH16 – hyttinteriör

Exakt vad du behöver. Där du förväntar dig det.

Du märker av utvecklingen direkt när du kommer in i Volvo FH16-hytten. Den skiljer sig från vad du är van vid, samtidigt som det mesta känns välbekant. Typiska kulörer, material och klädslar för Volvo FH16. När du sätter dig i förarstolen finns allt där du förväntar dig. Din hand hamnar helt naturligt på I-Shift-växelspaken som är snyggt integrerad i stolen.

Förargränssnittet är däremot helt nytt och utformat för att hjälpa dig att hålla händerna på ratten och ögonen på vägen. Det ger dig full kontroll över allt som krävs för att både göra jobbet på rätt sätt och hålla dina marginaler.

Instrumentdisplayen är helt digital och ger dig nya möjligheter att skräddarsy din arbetsmiljö för dina behov i alla situationer. Du kan enkelt öka dragförmågan genom att vrida det lättanvända antispinn-reglaget samtidigt som instrumentdisplayen ger dig full kontroll över differentialspärrarna och axeltrycket för varje axel. Den nya niotums sidodisplayen ger dig kontroll över lastbilens funktioner, inklusive upp till åtta kameror och appar.

Röststyrningen i Volvo FH16-hytten ger dig dessutom hjälp vid behov.

De unika interiörytorna i Volvo FH16 har en mycket hög kvalitetsnivå. Det märks att den här lastbilen erbjuder en förstklassig bekvämlighet.

Interiör

Inredningen i Volvo FH16 är unik. Välj mellan två nivåer. Du kan dessutom välja bland ett stort utbud av kulörer.

Volvo FH16-styling

Levereras med textil- och skinnklädsel, gummimattor, dekordetaljer och lister.

Volvo FH16 med skinnklädsel

Levereras med helskinnsklädsel, gummimattor, dekordetaljer och lister. 

Tillbehör till din lastbil

Känn dig som hemma. Här är detaljerna som gör
en vanlig Volvo FH16 till ditt unika hem på vägen.

Volvo FH16 – interiörbilder

Svart läder – snyggt, hållbart och enkelt att hålla rent

Nu kan du skapa dig en unik förarmiljö med ratt, dörrsida och stol i svart kvalitetsläder. Det är lätt att hålla rent, ger en bra komfort och håller sitt utseende över tid.

Vill du veta mer om interiören?

Kontakta din återförsäljare för att få mer information.