Volvo Lastvagnar

Sverige

×

Öka din lönsamhet

VOLVO FH – DRIVLINOR

Rätt effekt och kontroll för det gods behöver transportera och de platser du behöver ta dig till. Möjligheten att skräddarsy din Volvo FH-drivlina för dina uppdrag har aldrig varit större. Du kommer aldrig att ha för lite effekt. Och vi ser till att du kan använda bränslet så effektivt som möjligt. Få ut mycket mer än vad du sätter in. Det är lönsamhet. 

Motorer

Hjärtat i våra Volvo FH-drivlinor är våra D13 steg D-motorer som finns med 460, 500 eller 540 hk. Vi erbjuder även en version med 460 eller 500 hk och Turbo Compound-teknik, med ännu högre vridmoment för bättre bränsleeffektivitet. Du kan även välja gasdriven motor med 460 hk. Vilken passar dig och din verksamhet bäst?

Körbarhet

Oavsett vilken motor du väljer får du ett imponerande vridmoment inom ett mycket brett varvtalsområde. Det resulterar i utmärkt körbarhet och låg bränsleförbrukning.

I-Shift

I-Shift är vår automatiserade växellåda som gör körningen enklare, säkrare och bekvämare. Varje växling sker i exakt rätt ögonblick – helt automatiskt. Ett antal olika programvarupaket gör det möjligt att skräddarsy I-Shift för dina behov. Du kan även få din Volvo FH med I-Shift med krypväxlar eller med I-Shift Dual Clutch.

Läs mer om I-Shift 

FLER FUNKTIONER?

Din återförsäljare hjälper dig att hitta rätt funktioner för dina behov.