Lastvagnar

Vi har uppgraderat dig till en svit

VOLVO FH – DITT HEM PÅ VÄGARNA

Fundera på hur många nätter du tillbringar ute på vägarna under ett år. När du inser hur många nätter det handlar om känns det ganska självklart att du inte ska nöja dig med något mindre än det bästa.

Volvo FH finns med fem olika hyttstorlekar som gör det möjligt att få ett optimalt utrymme för dina behov. Alla hytterna ger en rymlig känsla och släpper in ljus ovanifrån. Fyra av hytterna har bekväma sovplatser för upp till två personer. Och i en isolerad hytt med mörkläggningsgardiner kan du sova ostört. Det är viktigt att känna sig utvilad för att kunna göra ett bra jobb. Klimatsystemet kan utrustas med I-Park Cool som ger en perfekt hyttemperatur under hela natten.

Det finns även gott om plats för alla dina prylar. Belysning, ljud, underhållning och andra funktioner styrs enkelt från instrumentbrädan, den bakre väggpanelen eller via röststyrning. Och det är bara början. Vi erbjuder en mängd andra tillbehör som gör livet på vägen ännu bekvämare.

En god natts sömn

Välj mellan en resårmadrass och en skummadrass. Båda ger dig en sovkomfort av högsta klass. Om du har parkerat din lastbil i en sluttning kan du justera sängen för att kompensera för lutningen och förbättra sovkomforten ytterligare.

Dubbla kylskåp

Behöver du rejält med kylmöjligheter? Inga problem. Du kan välja till dubbla kylskåp i din Volvo FH-hytt. Ett på den övre bakre hyllan och ett under sängen.

Känn dig som hemma

Här är detaljerna som gör en vanlig 
Volvo FH till ditt unika hem på vägen.

REDO FÖR LIVET PÅ VÄGARNA?

Din återförsäljare hjälper dig att skräddarsy ditt andra hem.