Lastvagnar

Mer kontroll än någonsin

Volvo FH – Interiör

Exakt vad du behöver. Där du förväntar dig det.

Du märker av utvecklingen direkt när du kommer in i Volvo FH-hytten. Den skiljer sig från vad du är van vid, samtidigt som det mesta känns välbekant. När du sätter dig i förarstolen finns allt du förväntar dig.

Hela förargränssnittet är nytt. De flesta funktionerna i gränssnittet är tillgängliga via kontrollerna i ratten. Gränssnittet är skapat för att du ska kunna hålla händerna på ratten och ögonen på vägen. Det ger dig full kontroll över allt som krävs för att både göra jobbet på rätt sätt och hålla dina marginaler.

Instrumentdisplayen är helt digital och ger dig nya möjligheter att skräddarsy arbetsmiljön för dina behov i alla situationer. Den nya niotums sidodisplayen ger dig kontroll över lastbilens funktioner, till exempel upp till åtta kameror och appar.

Och med röststyrning i Volvo FH-hytten blir allt dessutom mycket enklare.

Interiörens ytor och material har en hög kvalitetskänsla, oavsett inredningsnivå. Välj mellan tre olika inredningsnivåer och ett stort urval av kulörer. Det är enkelt att hitta din egen stil.

Tillbehör till din lastbil

Känn dig som hemma. Här är detaljerna som gör
en vanlig Volvo FH till ditt unika hem på vägen.

Interiörbilder – Volvo FH 

Svart läder – snyggt, hållbart och enkelt att hålla rent

Nu kan du skapa dig en unik förarmiljö med ratt, dörrsida och stol i svart kvalitetsläder. Det är lätt att hålla rent, ger en bra komfort och håller sitt utseende över tid.

VILL DU VETA MER OM INTERIÖREN?

Kontakta din återförsäljare för att få mer information.