Lastvagnar

Nästa generation fjärrtransportbilar

  Hyttexteriör – Volvo FH

Volvo FH är en ikon – en lastbil som bara blir bättre för varje generation. Det är evolution. Nu har den utvecklats ytterligare för att ta din verksamhet till nästa steg.

Hytten har fått en form som är något mjukare i kanterna och spalterna mellan frontens övre och nedre del har blivit mindre för att förbättra aerodynamiken och effektiviteten. Det tydligaste tecknet på utveckling är strålkastarna som ger Volvo FH sitt ikoniska och distinkta uttryck. De nya strålkastarna finns i tre olika versioner som inte bara ser bra ut – de har också en mängd nya funktioner. Du ser även att järnmärket i fronten har blivit större och när du närmar dig dörren upptäcker du att insteget har aluminiuminlägg. Det är sådana detaljer som gör skillnad.

Välj din stylingnivå

Välj mellan fyra olika exteriöra stylingnivåer och hundratals kulörer.

Grundläggande styling

Levereras med stötfångare, speglar och övriga detaljer i Thunder Grey, samt svart grill.  

Grundläggande styling med förstärkt stötfångare

Levereras med en förstärkt stötfångare, speglar och övriga detaljer i Thunder Grey, samt svart grill. 

Den utökade nivån

Levereras med en grill lackerad i hyttens karossfärg, aluminiumdetaljer på insteget. Stötfångare och speglar i Thunder Grey.

Den högsta nivån

Levereras med en grill, stötfångare, speglar och övriga detaljer lackerade i hyttens karossfärg. Aluminiumdetaljer i insteget.

Välj bland fler än 650 färger. Alla lika gröna.

Spara tid och pengar genom att inte behöva åka till en särskild lackeringsverkstad. Få din Volvohytt levererad i vilken färg du vill. Välj mellan över 650 olika nyanser och färgtoner. Och om du inte hittar det du söker kan vi blanda till praktiskt taget vilken färg som helst åt dig.


Vill du ha en förhandstitt? Använd Färgväljaren nedan.

Tyvärr kan datorskärmen inte helt göra färgerna rättvisa. Om du vill se riktiga färgprover kan du besöka din Volvoåterförsäljare. Observera att samtliga färger inte finns tillgängliga för alla modeller och på alla marknader. Bilden visar en lastbil med högsta möjliga färgnivå.

Den här färgväljaren innehåller alla färger som är tillgängliga i säljsystemet. Många av de solida färgerna går även att få med ett ytlager med klarlack. Kontakta din Volvoåterförsäljare om du inte kan hitta färgen du har efterfrågat.

Tillbehör till din lastbil

Känn dig som hemma. Här är detaljerna som gör
en vanlig Volvo FH till ditt unika hem på vägen.

Volvo FH – exteriörbilder

REDO FÖR EN VOLVO FH?

Den väntar på dig.