Lastvagnar

Passar in

Hyttexteriören till Volvo FE

Kompakt, självsäker och utan tvekan en Volvo. Volvo FE smälter in perfekt på gatorna. De distinkta V-formade lamporna, de generösa fönsterytorna och den låga hytten visar att detta är en Volvolastbil som är byggd för stadsmiljöer.

Låg och kompakt

Det syns tydligt att Volvo FE är byggd för att användas i städerna. Hyttens yttermått är kompakta, och oavsett hyttmodell är körställningen nära gatunivån. I förarstolen har du bästa tänkbara förutsättningar att skapa ögonkontakt med andra trafikanter. Och om du vill komma ännu närmare marken finns en hytt med lågt insteg.

Vilken typ av hytt passar dig?

Välj mellan fyra olika hyttmodeller. Var och en med sina egna karaktärsdrag, beroende på om du vill ha ett riktigt kompakt hyttformat, behöver mer invändigt utrymme eller önskar ett riktigt lågt insteg.

Volvos järnmärke

På Volvo FE har det klassiska järnmärket en framträdande plats högt upp under vindrutan. Det gör att vindrutan upplevs större, vilket i sin tur gör att föraren ser ut att sitta närmare marken och att lastbilen ger ett snällare intryck ute i trafiken. 

Generösa fönsterytor

Alla Volvo FE-hytter erbjuder generösa fönsterytor, vilket ger fantastiskt god sikt. Om du vill att den direkta sikten ska bli ännu bättre kan du beställa din Volvo FE med ett antal extra fönster.

Välj bland fler än 650 färger. Alla lika gröna.

Spara tid och pengar genom att inte behöva åka till en särskild lackeringsverkstad. Få din Volvohytt levererad i vilken färg du vill. Välj mellan över 650 olika nyanser och färgtoner. Och om du inte hittar det du söker kan vi blanda till praktiskt taget vilken färg som helst åt dig.

Vill du ha en förhandstitt? Använd Färgväljaren nedan.

Tyvärr kan datorskärmen inte helt göra färgerna rättvisa. Om du vill se riktiga färgprover kan du besöka din Volvoåterförsäljare. Observera att samtliga färger inte finns tillgängliga för alla modeller och på alla marknader. Bilden visar en lastbil med högsta möjliga färgnivå.

Den här färgväljaren innehåller alla färger som är tillgängliga i säljsystemet. Många av de solida färgerna går även att få med ett ytlager med klarlack. Kontakta din Volvoåterförsäljare om du inte kan hitta färgen du har efterfrågat.

Är det något du undrar?

Din lokala Volvoåterförsäljare svarar gärna på dina frågor. Ring, titta förbi eller be dem komma och hälsa på dig.