Lastvagnar

Sverige

×

Street smart

VOLVO FE – Hyttexteriör

Kompakt. Självsäker. Och stolt. Volvo FE utmärker sig från andra lastbilar för stadsdistribution och regional distribution. Med den strömlinjeformade hytten, de distinkta V-formade lyktorna och de enastående säkerhetsfunktionerna har den en självklar plats bland de främsta kvalitetsfordonen i sin klass.

Lastbilen har en mjukt rundad, aerodynamisk utformning, djärv design och Volvos V-formade strålkastare. Volvo FE är inte så stor, men desto smidigare och lättare – mycket värdefulla egenskaper i stadsmiljö. 

Volvos järnmärke

På Volvo FE har det klassiska järnmärket en framträdande plats högt upp under vindrutan. Det gör att vindrutan upplevs större, vilket i sin tur gör att föraren ser ut att sitta närmare marken och att lastbilen ger ett snällare intryck ute i trafiken. 

Låt luften flöda förbi

Volvo FE har en aerodynamisk design med mjukt rundade hörn som minskar luftmotståndet, förbättrar körbarheten och sparar bränsle. Den distinkta våffelmönstrade grillen ökar luftflödet och underlättar motorkylningen och efterbehandlingen.

Luftriktarsystem

Luftavvisaren på taket minskar luftmotståndet. Kombinera den med solskydd och luftavvisare på sidorna för ännu bättre resultat.

Tredelad stötfångare

Den innovativa stötfångaren har stålhörn med utmärkt slagtålighet. Och om en del ändå skadas går den lätt att byta ut. Med andra ord lägre reparationskostnader för dig.

Hitta den perfekta hytten

360°-vy över exteriören

Nedan visas en interaktiv översikt över hytten. Klicka på textrutorna för att läsa mer. Klicka på "Full Screen" för en ännu bättre upplevelse. De funktioner som beskrivs är generella och kan skilja sig åt från dem som finns i din lastbil.

Välj bland fler än 650 färger. Alla lika gröna.

Spara tid och pengar genom att inte behöva åka till en särskild lackeringsverkstad. Få din Volvohytt levererad i vilken färg du vill. Välj mellan över 650 olika nyanser och färgtoner. Och om du inte hittar det du söker kan vi blanda till praktiskt taget vilken färg som helst åt dig.

Vill du ha en förhandstitt? Använd Färgväljaren nedan.

Tyvärr kan datorskärmen inte helt göra färgerna rättvisa. Om du vill se riktiga färgprover kan du besöka din Volvoåterförsäljare. Observera att samtliga färger inte finns tillgängliga för alla modeller och på alla marknader. Bilden visar en lastbil med högsta möjliga färgnivå.

Den här färgväljaren innehåller alla färger som är tillgängliga i säljsystemet. Många av de solida färgerna går även att få med ett ytlager med klarlack. Kontakta din Volvoåterförsäljare om du inte kan hitta färgen du har efterfrågat.

Upplev skönheten

Avgör själv om Volvo FE är den snyggaste distributionslastbilen på marknaden. Titta bara förbi din lokala Volvoåterförsäljare.