Lastvagnar

×

Är du den vi söker?

Välkommen till Volvo Trucking Adventure

Skulle du vilja åka på en episk roadtrip i Skandinavien i höst? För det här fantastiska äventyret letar vi efter en lastbilsförare som vill prova på riktigt spännande uppdrag, träffa andra lastbilsförare och uppleva Skandinaviens extraordinära skönhet – med öppna vägar, fantastiska vyer och unika naturupplevelser. Är det du?

 

Din resa börjar i Volvo Lastvagnars hemstad Göteborg och slutar vid Nordkap i Norge, som är den nordligaste punkten på det europeiska fastlandet.

Äventyret börjar i Göteborg
 

Den 15 och 16 september 2022 bjuder Volvo Lastvagnar in förare till vårt huvudkontor i Göteborg och till det två dagar långa eventet Volvo Trucking Adventure. Här får du möjlighet att träffa andra förare från hela världen, provköra de senaste Volvolastbilarna och se hur de tillverkas – och mycket mer.

En förare får möjlighet att uppleva något extraordinärt
 

Kanske är det du som blir utvald till att åka på den episka resan genom Skandinavien. Delar av resan kommer att filmas för att delas på våra sociala kanaler, så det är viktigt att du känner dig bekväm framför kameran. Du kommer att få njuta av detta fantastiska äventyr bakom ratten i en toppmodern Volvo FH.

Vad händer på vägen?
 

Direkt efter eventet påbörjar den utvalda föraren resan. Resan innefattar bland annat möten med lokala lastbilsförare samt provkörning av eldrivna lastbilar och extremt tunga transportuppdrag i en gruva. Det kommer också att finnas möjlighet att utforska den lokala kulturen.

Har du alltid drömt om att få utforska det fantastiska landskapet i Skandinavien? Då är det här verkligen något för dig!

 

Förare kan ansöka till äventyret
 

  • Du kör lastbil och har möjlighet att komma till Sverige och Norge i cirka 10 dagar från den 15 september 2022.
  • Du har ett giltigt lastbilskörkort med CE-klassificering i enlighet med europeisk standard, eller motsvarande. 
  • Och framför allt – du vill verkligen uppleva äventyret och kan berätta varför i ansökningsformuläret.

Ansök till Volvo Trucking Adventure

Attached: 0KB /10MB
Allmänna villkor

Vad händer härnäst?
 

En jury från Volvo Lastvagnar kommer att välja ut förare baserat på de ansökningar som skickats in via formuläret på den här webbsidan och motsvarande webbsidor för andra Volvomarknader. I sitt beslut tar juryn hänsyn till många olika aspekter, bland annat (men inte begränsat till) personliga svar och bilder samt förarens erfarenheter av lastbilskörning. Det är inte möjligt att överklaga juryns beslut.

På eventet och resan är du vår gäst. Volvo Lastvagnar står för resor, boende och måltider.

 

 

Dela och följ oss på sociala medier

Även om du inte har möjlighet att komma till Sverige för reseäventyret är du fortfarande en del av vår världsomspännande Volvofamilj! Dela en bild eller en video i ditt Instagramflöde – berätta för oss vad DU älskar med lastbilskörning – och tagga inlägget med #VolvoTruckingAdventure för att delta i vårt lotteri. Glöm inte att din profil måste vara öppen för att vi ska kunna se ditt inlägg!

Den 1 juli 2022 drar vi 10 slumpmässiga vinnare som får ett kit med coola Volvoprodukter.